![]() |
|
Odp: Wolna wola
Ja gram z włączoną. Chociaż wkurza mnie to, że mają 3/4 paska jedzenia i idą do lodówki. Ale wolna wola jest przydatna, bo mam czas aby zająć się jednym Simem i w tym czasie wiem, że drugi nie zdechnie z głodu, czy nie popuści.. ^^
|
Zawsze wyłączam wolną wolę. Powód? Ja robię jedno, sim drugie.
|
Ja nic nie wyłączałem i jakoś mi to nie przeszkadza, że pójdą pod prysznic zanim ja chciałem ich wysłać do klopa.
|
Cytat:
|
Ja gram z włączoną wolą,ale steruję simami na bieżąco,żeby nie mieli czasu na głupoty ;p
najgorzej jest,jak simy nie mają za grosz instynktu samozachowawczego.Najchętniej chcieliby ciągle jeść,spać i grać na komputerze/oglądać telewizję.I często pakują się w tarapaty. Jak jeszcze mam zwierzaka,to już w ogóle - ciągle chcą się z nim bawić,przytulać,najczęściej to samo zwierze podchodzi do niego,patrzy błagalnie a sim mu daje przysmak.A mnie wtedy krew zalewa.Nie wiem czemu,ale strasznie mnie to denerwuje. Dlatego wszystkie zwierzęta kończyły w schronisku xD Najlepsze jest,jak sim sam(!)się doprowadzi do sytuacji,gdy ma czerwoną energię,głód i pęcherz.Wtedy na wolnej woli sam nie wie,co ma ze sobą zrobić.Najpierw pokrzyczy że chce to to i to,potem się położy spać,po 5 minutach wstanie bo chce do ubikacji,pokrzyczy,pójdzie spać,wstanie bo jest głodny,pokrzyczy,położy się,i tak cały czas dopóki się nie zleje na dywan/nie omdleje.Ale nawet nie wiecie,jakie to śmieszne jest xD |
Gram z włączoną, powód? Jest bardzo prosty... uwielbiam patrzeć co wykombinują moje simy. ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:23. |
|