![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaje je tu!
A ja mam 2 pytania:
1. Co t jest compact Disc 2. Komputer nie wczytuje mi płyty, pisze że "używany format dysku jest niezgodny z systemem Winows". Ta płyta na innych komputerach działa. :/ |
Cytat:
|
dwa pytania:
1. dlaczego wszystkim moim simom podświetla się na biało albo muzyka i taniec albo nic? 2. w opisie hobby nauka jest coś takiego jak "wyrabianie medykamentów". W jaki sposób można wyrabiać medykamenty?? |
Jak sim ma wrodzony talent do czegoś to wtedy hobby, w twoim przypadku 'muzyka i taniec' się podświetla. A że wszyscy Twoi simowie tak mają to może przypadek albo błąd?
Bo u mnie jest normalnie. |
esef może chodzi o korzystanie z nagrody zawodowej w karierze naukowca? Ta nagroda służy właśnie do robienia lekarstw.
|
Ktoś wie już, jaki dodatek wyjdzie na jesień? ;p
|
VVampire, nie wiadomo czy w ogóle wyjdzie a wszystko na to wskazuje że Czas Wolny to ostatni oficjalny dodatek.
|
no nie wiem. powinny jeszcze wyjść jakieś dodatki . imo była jakaś wzmainka o magii, ale z tym nie jest pewne... na razie nic nie wiadomo o kolejnym dodatku .
|
Ja nie wiem dlaczego nie chcę żeby wychodziły simsy 3.
Według mnie będzie tak jak z 1 cz. - prawie nikt w to już nie gra. _________________________ Nie mogę się doczekać jutra ale nie powiem dlaczego. |
Jak sie robi konkursy taneczne i "noc gier"?? Jakie obiekty są potrzebne i na jakich parcelach)
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:10. |