TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   mały ekskluzywny domek by gratka95 - USUNIĘTE [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=40915)

Gratka95 16.02.2008 10:40

Odp: mały ekskluzywny domek by gratka95

USUEŁAM DLATEGO TEN POST BEDZIE PUSTY ...

Nandelle 16.02.2008 11:30

a ja nie widze zdjęć :(

edit :
juz widze B)

Z tego co widze to domek nie ma dodatków z internetu i to jest plus :)

Dała bym mu ocenkę : 6/10

lollypopek 16.02.2008 12:34

Nie chciałabym w takim domku mieszkać, zero prywatności. Tyle okien a nie zauważyłam ANI JEDNEJ ROŚLINKI w domku! W ogrodzie także pusto. Kiepski układ pomieszczeń, a na górze we wszytkich pokojach takie same panele. Jedyne co mi przypadło do gustu do czerwona kuchnia ;) Jak na pierwszy domek to ok, następnym razem napewno wyjdzie Ci lepiej ;)

wampiś 16.02.2008 15:02

Cytat:

Napisał lollypopek
Nie chciałabym w takim domku mieszkać, zero prywatności. Tyle okien a nie zauważyłam ANI JEDNEJ ROŚLINKI w domku! (...)

popieram. wygląda to trochę jak szklarnia. nie wiem, może miałaś taki zamiar?;P

z tym oknem w łazience to trochę przesadziłaś :laugh:

aale ogród. 2 palmy i piasek (?) xP

Fizzly 16.02.2008 19:18

OMG x_X Oślepłem od twoich tekstów... Porażka, poćwicz ortografię kochanie, albo przynajmniej korzystaj ze słownika (lub WORDa) na przyszłość, bardzo cię proszę. Domek ciekawy, aczkolwiek klaustrofobiczny z zewnątrz, koszmarny "basen". Wnętrze: kompletne pomieszanie stylów, no i ten "ołtarz"... Dziwna sprawa.

Ps. Dlaczego tak dziwnie piszesz imiona? Tzn...Twoja sprawa, ale imię "Nikol" pisze się jako Nicole, natomiast "Dejwid" o najzwyczajniej w świecie - David.

Gratka95 17.02.2008 10:10

Sheep-y 17.02.2008 10:54

Cytat:

Napisał Gratka95
Fizzly .. taka kumata to jeszcze jestem !! Pisze to bo myśle że niektórym bedzie sie lepiej czytac .. a nie pomyślałbyś ze np. ktoś nie kuma jakie to imie Nicol ?? sama porażka z ciebie . I ni enazucam sie ze wykonalam śliczny dom czy coś no ale weź ... Bo taka jest prawda ... inni sie z tym zgadzają może ja też ale twoje to przesada ...;/ Nikt sie nie czepiał o co kaman ? E... A tak .. i posłuchaj jeszcze tylko jednoCoś nie paśi to NAra ! Wiem bardzo dobzre ze to forum do oceniania ale ja takie ocenu mam gdzies ! Wiec Sorry !!!

Gash! Jakie ty masz problemy, każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii, nie musisz się od razu tak rzucać! A co do imion - jeśli chcesz, żeby wszyscy 'kumali' to dawaj polskie, a nie jakieś francusko-włosko-hiszpańsko-angielskie. I weź pod uwagę, że
Cytat:

Napisał gratka95
to forum do oceniania

i nie każdemu może się podobać, twoja twórczość. To tyle.

Milka48 17.02.2008 21:52

Po pierwsze domek nawet ładny. Ale nie jestem pewna że to twój 1 bo niektóre meble są z późniejszych dodatków.

Tiunivell 18.02.2008 14:00

Cytat:

Napisał Milka48
Po pierwsze domek nawet ładny. Ale nie jestem pewna że to twój 1 bo niektóre meble są z późniejszych dodatków.

Autorce chodzi o to, że to jest pierwszy domek WSTAWIANY na forum ;)

Gratka95 19.02.2008 14:40

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:46.