![]() |
Odp: Wrażenia z gry
mi się podoba gdyby nie to że ja nie mam głównego hobby film i literatura oraz fitness,
nigdy nie udało mi się znaleźć dżina i zainteresowanie hobby spada ocena 7/10 :P to nawet dobra ocena |
Pierwsze wrażenie, zmarnowałam 8 dych! Drugie, a może jednak nie? ;) Trzecie super dodatek. Czwarte, fajny ale nie najlepszy! :) Czwarte ostatnie i prawdziwe! :P
|
A jednak tu nie pisalam... Nie wazne! :P
Wiec: pierwsze: Mam nowy dodatek!!! Hura!!! Mama jest Kochana! ;) Drugie: Ale wypasione... Duzo ma tych Gadzetów... 3: Wow! Lampa Dzina jest suuuper! Wskrzesilam 2 osoby i... nie moge zdecydowac sie na 3 zyczenie... 4: O nie! Komputer zepsuty!!! :( |
Trochę czasu minęło od ostatniego posta...
Ja przyznam że SZCZĘŚLIWIE nie zmarnowałam 80 złotych. Gry nie zakupiłam po prostu i raczej nie zakupię. Dwa ostatnie dodatki pożyczyłam od kolegi i o ile mogę rozważyć Osiedlowe życie, tak Czas Wolny niespecjalnie cokolwiek wnosi - jedna nowa kraina, kilka sprzętów sportowych i możliwość rozmowy o hobby. A lampa dżina to coś, co mam od dawna i nazywa się Insiminator ;) Ale przyznam że nie tak łatwo coś wymyślić, po prawdzie to z dodatków warte uwagi są, moim zdaniem oczywiście, jedynie Randka, Zwierzaki, Pory Roku (tak wyczekiwane w TS1) i Podróże. Studia czy Własny Biznes mają to "coś" nowego w sobie, chociaż ja mimo że posiadam, to nie korzystam z dobrodziejstw... |
Gra jest bardzo fajna ma Parę wad ale nie dużo ocenka 8/10:)
|
daje 8/10 a co do tego dżina to mi sie pojawił kilka razy( trzeba miec po prostu najwyższą aspirację itd.) gdy dostaniesz od cyganki lampę to masz do wyboru 6 życzeń i wybieerasz 3 xD
|
Ja tego dodatku jeszcze nie mam ale będę miał za miesiąc. Ale ja patrząc po zdjęciach i filmikach dałbym gdzieś 7 na 10
|
Mi sie podoba oprócz tych komunikatów dzin przyszedł 1 raz
|
Dodatek podoba mi się na pewno bardziej niż Nocne Życie czy też Własny biznes.
Wprowadza dużo fajnych rzeczy np: maszynę do szycia, koło garncarskie, czy też skrzynkę na owady. |
Jak dla mnie, może go w ogóle nie być. Męczące są te komunikaty o "traceniu zainteresowania hobby".
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:19. |