TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   .::Najlepsza::aspiracja::. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42255)

shiyo 02.04.2008 19:38

Odp: .::Najlepsza::aspiracja::.

Ja wybieram najczęściej aspirację `pragnienia stworzenia rodziny`
bo zawsze chcę mieć duużą rodzinkę :P
___
heh.
{ a tak po za tym to ciekawostka to że kiedyś miałam w pragnieniach że chce mieć aż 10 dzieci 0o dużo ! hehe. }

Pozdro ^

Abricot 02.04.2008 21:10

Myślę, że aspiracje są tą kiepską stroną gry :P
To znaczy, nie są złe, ale jest ich stanowczo za mało! I prawdziwi ludzie nie mają tak że są nakierowani tylko na wiedzę, czy rodzin...

To trochę spłaszcza simowe charaktery po prostu.
W grze najczęściej biorę pragnienie rodziny, ale próbuje też innych.

Adamsims 30.06.2008 22:31

1. najczęściej brane 5. najrzadziej brane.
1.pogoń za bogactwem
2.pragnienie wiedzy
3.pragnienie stworzenia rodziny
4.pragnienie popularności
5.pragnienie romansowania i przyjemności
6. apetyt na smażony ser

Callineck 01.07.2008 00:21

Zdobywanie wiedzy :)
Do osiągnięcia bez roblemów, i nie ma takich głupich wymagań, które mnie zawsze wkurzają np.
- pragnienie założenia rodziny - mieć 10 dzieci
- pogoń za bogactwem - zarobić 100.000 simoleonów
- romansowanie - bara-bara z 20 simami
- pragnienie popularności - mieć 20 najlepszych przyjaciół
itd., itp. :)
Ich spełnianie jest frustrujące :(
PS. Nie wymieniłam wszystkich, tylko przykładowe i mówię tu o grze bez kodów (z kodami jest wszystko możliwe) ;)

Miyoki 02.07.2008 17:49

Ja najbardziej lubię zdobywanie wiedzy, bo jak cię w czterech porach roku piorun trzaśnie, to sim się cieszy ^^. I jeszcze pragnienie stworzenia rodziny, bo i tak ją stworze, ale jak głowne marzenie to "10 dzieci bierze ślub", to to już jest tragedia x_X!
Z romasem, przyjemnoscia i popularnoscia sie rzadko bawie, bo mnie wkurza jak potem przyjaciele po kolei dzwonia, bo mysla, ze moj sim o nich zapomnial. Czasami mam ochote sprzedac telefon.

edzia114 02.07.2008 21:50

Dla rodziców wybieram przeważnie "Pragnienie Stworzenia Rodziny" Dla nastolatków "pragnienie popularności" albo "pragnienie romansowania".
Czasami wybieram "pogoń za bogactwem" Rzadko się zdarza że wybieram "pragnienie zdobywania wiedzy".

Nataliaa12 03.07.2008 10:57

a ja lubie i rodzinke :) Bo uwielbiam najpierw robic simkę potem złapać jakiegos przechodnia i dale zaręczyny , ślub , dzieci, wnuki, prawnuki ;)

P.S. A czy ktos moze mi powiedzieć jakie są cele i obawy w aspiracji smażony ser?

KannaNeko 03.07.2008 11:00

Ja najczęściej wybieram albo "Pragnienie popularności" albo " Pragnienie Stworzenia Rodziny"

Adamsims 03.07.2008 12:27

natalia ja raz miałem smażony ser i cel życiowy zjeść 200 tostów z serem pragnienia to najczęściej zjeść tost z serem podać i nakłonić sima do zrobienia.A obaw to nie znam.

marza22 03.07.2008 20:11

Ja najbardziej lubie pragnienie romansowania i pragnienie stworzenia rodziny bo są najciekawsze. Nie lubie pragnienia popularności bo wtedy sim cały czas chce się zaprzyjaźnić, a jak sie już zaprzyjaźni to chce mieć najlepszego przyjaciela i tak w kółko, no i jeszcze te imprezy, zrobi jedną to już chce drugą a te imprezy są strasznie głupie.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:26.