![]() |
Odp: Sims2 Deluxe, czy Sims2 NŻ?
Cytat:
|
Hej!
Mam pytanie dot. InTeenminatera, kupiłam wersję Deluxe zainstalowałam ją i wszystko działa. Ściągnęłam sobie wersję InTeen do Nocnego Życia, ale nie działa. Jest jakaś specjalna wersja do Deluxe? Szukałam, ale nie mogę znaleźć. Z góry dzięki za odpowiedzi ;). |
Do THDouble Delux raczej nie ma Inteenminatera :(
|
Cytat:
|
Deluxe można dostac w większości sklepów internetowych i tych "zwykłych" rówież, np. u mnie w empiku jak byłem ostanio, (jakiś miesiąc temu) to jeszcze było kilka sztuk...
|
Re: Sims2 Deluxe, czy Sims2 NŻ?
Ja to sie naprawde znam bo czytam i szukam wielu info zadawajcie pytania a ja odpowiem bo wiem więcej niż sie wydaje. a co do tego problemu włos mi sie zjeżył bo delux jest w polsce (carefour, empik, media markt, saturn, itp) a jedno z drugim to deluxy mają big cene a tam są 3 dodatki (nocne życie, akcesoria impreza, i podobno 2) ale to nie że kupicie deluxa i 2 do kosza bo i tak 2 to podstawa i żadne inne simsy(nawet deluxy) nie będa działać be 2
|
ja mam Double Deluxe. po prostu bardziej się opłacało niż osobne kupowanie 2, a potem jeszcze Nocnego Życia. Double Deluxe zawiera podstawową wersję The Sims 2, Nocne Życie i dodatek: Impreza. nie trzeba mieć wcześniej zainstalowanej podstawowej The Sims 2 :)
|
Bardziej opłaca się duble deluxe bo masz nż i imprezę
|
Zdecydowanie delux jestem tego zdania co poprzednik.
|
Eee jestem chłopakim
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:56. |