![]() |
Odp: punkty hobby
Możesz też ściągnąć programik seethem 2 i włączyć tam kod, będzie bezpośrednio działał w grze. :)
|
Odp: Hobby, punkty hobby itd.
Ale to nie awsze sie sprawdza.
U mnie co drugie włączenie simsów można przesuwać paski. A u was jest ciągle? Jak tak to powiedzcie co robicie proszee xd |
u mnie sie zawsze sprawdza i zawsze jak wpisuje boolProp..... to mozna zawsze przesuwać xP
|
a ten kod ponoć psuje grę tak słyszałam..
a wypróbuje go w grze jutro i zobaczymy:P |
OMG - yappie - umiejętnie używany nie psuje gry :)
|
Eee tam, po co ściągać jakieś programidła - otwieramy notatnik, albo jak kto woli np. Notepad++, wpisujemy znany wszystkim kod ;) i zapisujemy go w Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2\Config pod nazwą userStartup.cheat.
To samo można robić z innymi kodami, np. boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true żeby obracać obiekty, wystarczy w kolejnej linijce pod poprzednim kodem wpisać ten kod który się chce. I voila - po uruchomieniu gry nie trzeba żadnego kodu wpisywać, bo już działa :) |
Program polecony przez Bjork jest super. I działa w 100 % bez żadnych kodów i "psucia" gry ;) Można nim ściągnąć cenzurę, mieć wszystkie opcje jak przy boolproopie
|
Cytat:
|
Jak się ma kilka punktów z jakiegoś hobby to simy wykonują różne gesty. np jak interesuje się sportem to 'boksuje', sztuka i rzemiosło robi rękami taką ramkę, kulinaria glaszcze się bo brzuchu ;]. znacie gesty do innych zainteresowań?
|
Tak - jeszcze gwiżdże (jak się intersuje muzyką), chodzi i czyta książkę (literatura), przeciąga się (fitness).
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:41. |