TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Dom UpadŁych Drzew (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42697)

Björk 15.06.2008 18:47

Odp: Dom UpadŁych Drzew

Duchy pojawiają się jeżeli na parceli są nagrobki :D
A trumny to łóżka dla wampirów :)

Ilona-Milka-simka 15.06.2008 18:54

jest jeszcze na przedmieściu zapomniałam nazwy parcela publiczna i na niej też są nagrobki rodziny Lewus bo wszystkie nagrobki są tej rodziny jak na nie nakliknęłam to były różne opcje: opłakuj, przenieś do domu, przenieś na inną parcelę, dodaj do wyposażenia. I był tam też dół taki jakby do niego chcieli trumnę wsadzić.

Ilona-Milka-simka 15.06.2008 18:58

Cytat:

Napisał SylveX (Post 772462)
Rodzina Lewusów i pani Kosmokos to swego rodzaju zagadka. Przyznam że nigdy nie odwiedzałem tego domu, ale całkiem dużo o tej rodzinie wiem. Na parceli obok (taki mały park) znajdują się nagrobki jeszcze 2 Lewusów. Kiedyś gdy chciałem pousuwac w jednym otoczeniu wszystkich, w tym duchy, i zostawic tylko npc i potem grac natknąłem się na nich. Ta rodzina jest całkiem dużo, gdy ożywiłem kilku jej członków InSimEnatorem, we wspomnieniach wyczytałem tylko śluby, śluby w rodzinie i śmiers rodziny. Ten dom świadczy o tym że ta rodzina ma cos wspólnego z wampiryzmem. Niestety, twórcy nie dostarczyli nam w przeciwieństwie do Belli Cwir żadnych info o tej zagadce:(

właśnie napisałam o tym parku musze ten dom zobaczyć ale jest przerażający na zdjęciach i w tym parku też jest ten duży pomnik kobiety

Ilona-Milka-simka 15.06.2008 19:06

Cytat:

Napisał Szczur (Post 790343)
Prawdopodobnie z dwóch wielkich, wyścielonych czerwonym pluszem, wampirzych trumien w ich przepastnej piwnicy.

pewnie tylko tak zrobili żeby było ciekawiej

oxde 15.06.2008 20:12

Gdyby nie to forum, nie wiedziałabym nic o tym domie. :)

Mamełe 17.06.2008 17:52

Obok jet parcela publiczna a na niej sa groby
Joasi Lewus
Franciszki Lewus
Jonatana Lewusa
Esmeraldy Lewus
Kevina Lewusa
i Kamila Lewusa
:)

Bańka102 17.06.2008 18:36

MOże i nie ma w tym nic strasznego ale to wszystko troche mnie pszeraża =<

Szczur 18.06.2008 11:22

A czy ktoś mówi, że to jest coś poza domem z bardzo głęboką piwnicą i dwiema trumnami? Możemy co najwyżej porozważać co twórcy gry mieli na myśli(bo pewnie chodziło o jakąś niesamowicie mroczną historię, jak z Dziwnowa :P)

Jeżeli masz Nocne Życie to na pewno masz ten dom. Jest na Przedmieściach, nikt tam nie mieszka. Są tylko groby i te dwie, nieszczęsne trumny.

DiamondSasha 19.06.2008 19:23

Poróbcie kilka fotek i gdybyście mogli wstawcie je na forum.
A co do lewusów to EA zrobiło nam kolejną zagadkę Wiktor Lewus nie jest spokrewniony z tymi zmarłymi Lewusami i oni nie mają nic z wampirów moim zdaniem twórcy gry zrobili tą rodzinkę po to żeby mieć gotowe groby i zrobić taką mroczną parcelę :-)

Szczur 19.06.2008 19:28

Bo tak to jest z NPC, że nawet jak mają takie same nazwiska to nie są spokrewnieni. Nie wiem, czy gra ich nie generuje z jakiejś bazy imion i nazwisk.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:21.