![]() |
kryształy rzeczywiście rosną jak się używa mocy z nich pochodzących, tylko ze :D ja tak za bardzo np. nie chce używać "elektrycznej dłoni" nie jestem aż taką sadystką żeby simy prądem razić :P i na działce gdzie mi ten niebieski urósł musiałam dłuuuuuuuuuuuugo czegać na następny...
|
Mi najczęściej rosną te fasole i nie umiem się ich pozbyć. <_<
|
inko wejdz w tryb kupowania i ja sprzedaj
|
to najprostszy sposob... ^_^ ja nigdy nie mialam takiego problemu... :D to banalnie prosta sprawa! :)
nie wiem co mi najczesciej rosnie, bo rzadko sie to dzieje i za kazdym razem rosnie cos innego... <_< |
a tak w ogóle to po co usuwać? fajnie wyglądają na działce - ja nie usuwam niczego magicznego, co mi wyrasta (korzenie, pelargonie, kryształy, fasolki) wszystko zostaje :) muchomorów nie trzymam bo po pewnym czasie się psują i trzeba je sprzątać...
|
no ja tez zostawiam tylko ze moi simowie co chwile sie przeprowadzaja. :) oczywiscie wtedy wszystko znika... :unsure: ale za to moja siostra ma caly ogrodek pelen tych wszystkich krysztalow, fasolek i korzeni! :D
|
a mnie przewaznie wyrastaja te cholerne korzenie problemu, ktore natychmiast kasuje :) Pozatym na fasole mozna sie wspiac takze ze zwyklej dzialki, musi ona tylko byc odpowiednio wysoka :D
|
no wlasnie-jakiej wysokosci musi byc ta fasola?? :) bo moja siostra ma juz strasznie wielka i dalej nic! :unsure:
|
wspinać się można? żartujecie!! moja jest już bardzo wysoka ale nic nie da się z nią zrobić... i wydaje mi sie że już nie rośnie...
|
da sie wpiac :) ale ta fasola im jest wieksza tym wolniej rosnie wiec trzeba byc naaaprawde cierpliwym <_<
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:38. |