TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42867)

Wieśniak 12.05.2008 16:48

Odp: Apartment Life, kolejny dodatek do gry!

Poniżej macie tłumaczenie wiadomości MaxoidShannon (tłumaczenie: www.thesims.pl)

Cześć wszystkim!

Nazywam się MaxoidShannon i jestem producentką The Sims 2 oraz dodatków i akcesoriów do tej gry. Grałam ostatnio w The Sims 2: Apartment Life i pomyślałam, że chcielibyście zobaczyć kilka nowych obiektów z gry. Zobaczcie sufit!!! (tak, on jest prawdziwy!!!) Będziecie mogli zmieniać tekstury sufitów. Wiem, że to nie jest dużo nowych informacji, ale jest to spowodowane tym, że gra jest we wczesnej fazie opracowywania, większą ilość nowości opublikujemy w przeciągu kolejnych miesięcy. Mam nadzieję, że to co widzicie, Wam się podoba!

Porozmawiamy wkrótce!
~MaxoidShannon

Szynszyl 12.05.2008 22:35

Jestem w szoku że w końcu wpadli na rozwiązanie, którego brakowało mi już od początku TS2 :P
No i kręcone schody! Nareszcie! :D (tak, są, ledwo widoczne)
Chociaż ogólnie rzecz biorąc, na razie trzeba poczekać na jakieś konkretniejsze informacje ;)

Ilona 12.05.2008 22:44

krecone schody przeciez sa juz dawno

Szynszyl 13.05.2008 22:29

Owszem są, ale nie w TS2! :P Pamiętam że to była nowość w Zwierzakach (Unleashed), dziwne że w przypadku dwójki dopiero przy ostatnim (na to wygląda) dodatku na to wpadli :|

Ilona 14.05.2008 13:06

Apatament Life podobno nie ma byc ostatnim dodatkiem do gry pomio tego,ze w przyszlym roku wychodzi 3

Rocket 14.05.2008 13:46

sufit i kręcone schody bwahahahaha
mam te "bajery" od kilku miesięcy za darmo. bardzo ładne i działające, z mts.
oni chyba kpią.

Sweetberry 14.05.2008 18:03

Mogli pomyslec wczesniej, a nie teraz kiedy kazdy moze takie miec. Mysle, ze teraz bedzie kopiowanie pomyslow internetowych tworcow.

ZuuZaa 14.05.2008 19:16

kupię na pewno, zapowiada się ciekawe...

Rocket 14.05.2008 20:10

też odnoszę takie wrażenie. przykry jest ten brak kreatywności z strony maxisa i nie wróży dobrze na przyszłość.

edit: to było do wypowiedzi Sweetberry, szybkie cytowanie nie działa -_-"

Ilona 14.05.2008 20:19

Nie wiecie,ze "najlepiej reklamuje sie bubel"?Ostatnio czytalam,ze do tej pory sprzedano 100mil.egz. gry,wiec ludzie i tak kupia,maxis osiadl na laurach i stad brak kreatywnosci,ja ma tylko cicha nadzieje,ze w trojce "nie skrzywdza" simow ukladem tanecznym,bo nie moge patrzec jak tancza

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:46.