TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Czy naprawdę masz oryginalną grę? Sonda (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=43158)

Koornela 11.08.2008 12:25

Odp: Czy naprawdę masz oryginalną grę? Sonda

Macie coś do piratów? Ja nie... Tych których nie stać mają nie oryginalne, albo mają oryginalne bo wolą zaoszczędzić i kupić sobie jeszcze co innego! Ja ich rozumiem.
Sama mam Piracki dodatek. No i co z tego?? Inni to mówią:

-Nie ściągaj bo policja przyjedzie... Zabierze ci komputer i będziesz łacić 10 000 zł. Haha. Moja koleżanka ściągała i ściągnęla 55 trojanów. Ja pierniczę.
Mój tata nie jest informatykiem, ale takie coś zdarza się jakbym ściągała i dawała do sprzedawania i brała kasę :/

Pony13 11.08.2008 12:40

A ja dostałam oryginał od znajomego mamy, on jest dorosły i to już go nudziło. A mnie simy się nigdy nie znudzą. I dodaję ja mam oryginał.

Souris 11.08.2008 13:07

Ja podstawę mam pirata ale wszystkie dodatki oryginalne :) chociaż w domu były wielkie kłótnie, dlaczego to ja nie ściągam, po co tracić pieniądze...ja wolę mieć oryginały.

Pink_Angel 11.08.2008 14:10

ja ale macie problemy
jak chcecie się obrażać wyzywać to róbcie to w realu albo na gg
a zresztą kogo to obchodzi kim są wasi rodzice ?
a moja pra babcia jest informaczyką i co interesuje was to ?
(oczywiście to był żart)
moim zdaniem temat głupi i tak się większość się nie przyzna
ja mam same orginalne
od piratów można mieć jakieś wirusy itp. więc wole nie ryzykować

Liv 11.08.2008 20:47

Podstawa oryginalna, jeden dodatek piracki (skopiowane od koleżanki) i jedne akcesoria też pirackie (skopiowane, ale od kuzyna). Reszta all legal :)

Ja do piratów nic nie mam. Wręcz przeciwnie- kiedyś miałam same pirackie gry. Ale dzięki nim mam zarąbiście doszlifowany angielski- jeśli na necie nie było polskiej wersji gry.
Wirusa, ani czegoś podobnego nigdy nie miałam- ja tego nie ściągałam, tylko mój brat, który się na tym świetnie zna.
Ale z tymi piratami jest tez inna sprawa... Są przecież stare gry, których w sklepie, a czasami nawet i na Allegro nie idzie dostać. To co wtedy zrobić? Tylko i wyłącznie ściągnąć (na necie na pewno są).

STAR 11.08.2008 20:53

Ja ściągnełam The Sims 2 podstawe ale nie zadziałała i na drugi dzień pobiegłam do sklepu po oryginał . i wszystko działa ! :)

Rocket 11.08.2008 21:20

Cytat:

Napisał simsiara1991 (Post 841258)
Wickoo odczep się od mojego taty, pilnuj swojego. Uważam że jest bardzo dobrym informatykim, nie pozwala mi nic sciągac bo nie chce zebym komputer wirusowała, a pozatym co sie bede takiemu gówniarzowi tłumaczyc?

zejdź z tonu, kultury trochę.

@down: XD. no tak, teraz powinnam sama sobie wlepic bana za nabijactwo XD

stotka 11.08.2008 21:23

Cytat:

Napisał Rocket (Post 841924)
zejdź z tonu, kultury trochę.

jakby Ci to Pink_Angel napisala - NIE NABIJAJ!!! post musi miec przynajmniej 6 słow!

[przepraszam, nie moglam się powstrzymac]

@down: nie, nie robie. kompletnie nie o to chodzilo w tym poscie ;] bo sadze, ze super mod zna regulamin.

Sweetberry 11.08.2008 21:44

stotka robisz za szeryfa?
ahasdhashsahs haaa
zeby nie bylo, ze nabijam ;] co tu sie zaczyna dziac...

Panda 12.08.2008 14:57

ja mam kupiony orginal

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:07.