![]() |
Odp: "Grocester" by haughton
Jaki cudowny <444
1000/1000 :O |
śliczny, chociaż nie lubie takiego stylu ten dom wydaje mi się naprawdę piekny :) Chyba przez ten sufit wnętrza wydaja się takie realistyczne, a ogród jest poprostu bajeczny! Domek to chyba 100% net a ogród 99% bo widzę tam pare maxisowych krzaczków ;p błagam powiedz z kąd masz te dodatki !! ocena - 10/10
|
Cytat:
http://www.thesimsresource.com/artists/Cashcraft/ Domek śliczny. Sama kiedyś miałam calą okolicę wiktoriańską, ale moje domki, to się nie umywają do tego :) |
Znalazłbym parę mankamentów, mebli nie pasujących do epoki czy czegoś tam jeszcze ale nie będę czepliwy. 10/10
|
Mamełe ma rację, większość rzeczy mam z TSR i również uwielbiam dodatki Cashcraft'a ;)
cosmo - ja bym wolał, żebyś był czepliwy. :) |
Świetny:]
10:10 |
No..! Nieźle. Nie będę się rozpisywać bo tu wszytko mi się podoba. 10/10 A no i nie ma minusów.
|
No, no aż się zachwyciłam ;p. Uwielbiam taki staroświecki klimat, wszystko jest przepięknie ze sobą zgrane. Pomimo wielu zdobień, nie przedobrzyłeś. Oglądając wnętrze poczułam się trochę jakbym oglądała zdjęcia, a niełatwo o taki efekt nawet z dodatkami z neta.
Widać, że włożyłeś w to mnóstwo pracy. 10/10 ^^ |
Muszę wiedzieć skąd Ty masz ten płot na około domu!!!
Prosze powiedz!! Moja ocena : 11/10 ;];] |
Widzę, że ktoś inny odświeżył więc nie będzie na mnie ;)
Tak się zastanawiałam dlaczego nigdy nie oceniałam twoich projektów - odpowiedź jest banalna - ocena służy do poprawy, a u ciebie nie ma czego poprawiać :O I tyle... A teraz wybacz, ale musze przestac pisac komentarz aby cofnąć się do 1 strony i ponapawać widokiem :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:49. |