![]() |
Odp: Cmentarz by BJORK :)
Cytat:
Mi się bardzo podoba! Zdziwiłem się, że nie ma jeszcze mojej oceny! Doceniam twoją pracę i mi się bardzo podoba 10/10! |
Cytat:
|
Bjork perfidnie Ci się nudziło ;D Prawda ? Taaa ,dziekuje. Teraz do konkretu. Po raz pierwszy przraziłaś mnie swoją postawą. Czy tak do 'matki świętoszki' wygląda miejsce spoczunku zmarłych ?! No raczej nie. Jestem zdruzgotana tym ,iż pokazałaś nam ,że to nie jest cemntarz lecz jakies miejsce rozrywki jak to mozna ująć rekreacji. No i ten budyek z 'kibelkiem' - wszystko moim zdaniem tłumaczy. Oj nie tak mi się to widziało...oj nie tak ;(
0/10 Pzdr.Sheba. |
Jest za mało grobów. No i nie ma kapliy. Toalety powinny byc trochę mniej eleganckie, no i uważam, że ta altanka i grile to już przesada . takie moje zdanie, no bo w życiu to z tymi cmentarzami jest trochę inaczej, ale moze simy wolą tak. Taki sobie. Ale plus za pomysl i realizację.
|
No więc dorzucę swoje 3 grosze. Nie wiem od kiedy się łączy groby dla ludzi z grobami dla zwierząt? Chyba, że o czymś nie wiem.. zawsze myślałem, że cmentarz jest miejscem wyciszenia, chwilą przemyśleń modlitw itd. A tutaj... Ale sam bym pewnie lepszego nie zrobił.. zresztą nawet bym nie wpadł na to żeby w simsach zrobić cmentarz ;) pozdrawiam
|
Cytat:
po drugie, gdyby simy spędziły na takim cmentarzyku zbyt długo bez kibelka i conajmniej grila, nie zdziwiłabym się gdyby po powrocie do domu kopnęły w kalendarz ______________ mnie się podoba, tylko tych grobów faktycznie trochę za mało |
hmm.. to czyli rozumiem, że w simsach większość domy buduje tak jakby były w rzeczywistości a cmentarz to już nie?
|
Hm.. Cemtnarz jest naprawdę śliczny, zwłaszcza nocą. Jednak te łazienki? Dla mnie zbyt nowoczesne. No i na cmentarzu łowić ryby xD ? Mam namyśli wykorzystanie tego oczka wodnego. Tak to ładnie 8.5/10 :D
I tu stwierdzam ,że w zpełności zgadzam się z Baczkiem na temat, modlitwy i wyciszenia... A co do toalety itp. wystarczy poprostu załatwić sie przed wyjściem na cmentarz. Proste. No i niesiedzieć tam za długo. |
Vegeta prosze ja Ciebie nie trącaj nosa. Bjork wie dobrze co miałam na myśl ,i na jakim schemacie zrobiła ten projekt wiem. Naprawde nie warto bys wysilała sie mi dopiec ,bo to i tak nic niepomoże.
PS. Gdybyśmy tak nierównali się z realistyką opartą na simsach to nie wiem cobyśmy mieli w głowach podzcas projektów ;| Edit: Ham. Nie ma takiego stwierdzenia jak 'kopnąć w kalentarz' - mogłabys tak neiinponować bo to z lekka jest irytujące pomimo tego ,że każdy wie co to stwierdzenie znaczy. Pozdrawiam: Sheba. |
Cytat:
A skoro masz taki piękny simowy cemntarz to może go pokażesz, żebyśmy mogli podziwiać groby jeden przy drugim? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:04. |