![]() |
Odp: Ziemia czy Niebo?
Cytat:
|
uuu, zawiało tajemnicą. >.<' czekam niecierpliwie. ;d
|
Nie no, ten film jest zaje... eee... fajny.. ^^ Świetny, nie mogę się doczekać 3 odc. Czekam cierpliwie. ;p
|
; D hahah. Niektóre teksty Magdy są zniewalające ; D ' Nie dotarło?'
Chociaż tu się przyczepię - że dubbing podłożony pod głos Marty nie jest zbyt emocjonalny, co jest bardzo ważne Strasznie spodobało mi się tzw. intro. Ładnie zmontowane ^^ i oczywiście, zawsze moje pytanie - w jakich programach ogólnie montujesz? :D Naprawdę podoba mi się pomysł, niebanalne i przejrzyste . Dobra robota, czekam na następny 10/10 ;] |
Łał, dzięki ^^'
Sony Vegas 7.0a Edit: Serdecznie zapraszam na nowy - 3 odcinek! :) http://www.youtube.com/watch?v=PH8qBhfVcpY&fmt=18 |
Świetny ;) Najbardziej podoba mi się gdy Sandra wywraca oczami i rozmowa przez ścianę celi . A tym w głowach tylko ten turniej :D Tak dalej, robi się coraz ciekawiej. 10/10 :) Czekam na next, bo co innego mi pozostało?
|
Super jest ten nowy ; DD Czekam niecierpliwie na 4 odcinek. Oby pojawił się jak najszybciej. 10/10 : **
|
Znowu bardzo mi się podoba.. ^^ Gratuluję i oczywiście czekam na następny odcinek.. ^^
|
Ale się rozleniwiłam ostatnio.. Na nic nie mam ani ochoty ani czasu ;/
Na szczęście teraz znalazłam chwilę :D B. mi się podobało ;) Czekam na next Pzdr. |
Nie mogę się doczekać 4 odcinka ^^ serial poprostu świetny! Fajny pomysł miałaś :). A kiedy możemy się spodziewać kolejnego? :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:02. |