TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Wasze wymarzone akcesoria... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=45596)

Collet 18.12.2007 17:25

Odp: Wymarzone dodatki

Magia byłaby świetnym rozwiązaniem rozmyślań nad nowym dodatkiem. Osobiście jestem niesamowitą fanką fantasty i wielką marzycielką. The Sims 2: Magia byłoby dla mnie rajem :smirk:

Rëñáës 18.12.2007 17:51

The Sims 2 Gwiazda. Ciekawe by to było. Bardzo fajnie by było gdyby taki dodatek wyszedł i były w nim takie kariery jak Piosenkarz/arka.

Monitkowa 21.12.2007 20:52

- ciuchy z Nike, Pumy itd.
- Także jak Darlene - jakieś dodatki domowe

kotek23 23.12.2007 13:58

Cytat:

Napisał karolcia92
Ja bym chciała takie dodatki, które całkowicie przypominają ludzkie życie, np. chodzenie do kina, zoo, teatru, wesołego miasteczka. Mogłyby być choroby, szpitale(dla chorych simów i simek, które rodzą, operacje, kontrolne wizyty u lekarza im szczepienia). Dla małych dzieci i niemowląt powinny być wózki, gryzaczki, smoczki(żeby je dzieci wypluwały :D ). Dla dzieci chodzenie do szkoły z pisaniem klasówek i odpowiadanie, jak to ktoś już napisał. Szkoda też, że nie widać szkół wyższych simów-studentów. Mogłyby też być pralki, mycie włosów, zębów, dodawanie specjalnych olejków i płynów do kapieli, kupowanie kosmetyków, zszywanie ubrań dzieci, które się przewróciły. Rzeczywiście fajnie by było, gdybyśmy widzieli pracę sima. Głupi jest też fakt, że na stoliku można postawić tylko jedną rzecz. Mogłabym tak jeszcze wymieniać w nieskończoność, ale nie starczy czasu i miejsca ;)

Ja też to chcę! I zgadzam się (jak większość) ze wszystkimi moimi poprzednikami :)

Agnies 23.12.2007 20:11

ja jak pierwszy raz grałam w simsy chciałam pójść za simem do szkoły xP.
Ale fajnie by było. A dodatki to wszystkie wymienione i jeszcze jakieś rozszerzenie do zwierzaków, że np. można by było mieć wielkie akwarium i wybierać gatunki ryb. Albo aby było cośtakiego, że simz dziwnowa przechodzi sobie do werny na przykład. I że jest jeden wielki kraj a w nim około 10 miejscowości z tych miejscowości można sobie bez probremu przechodzić...
i jeszce przydałyby się nowe dania. I w CPR (jeszcze nie grałam, ale koleżanka powiedziała mi że tego tam nie ma) żeby była taka spolszczona edycja, żeby był kalendarz (taki dokładny) i bły wyznaczone wszystkie święta np.24 grudnia-wigilia, 26 maja-dzień matki, 1 czerwca-dzień dziecka itp.
i jeszcze aby można było przy adoptowaniu dziecka odwiedzić ten osrodek. To samo ze zwierzętami. I żeby można było bzproblemowo chodzić w wizyty do sąsaidów

anusia12888 28.12.2007 13:22

hmm ja tam bym chciala np. pralki i by to wchodzilo na higiene by bylo dwa stroje i jeden jakbysmy brali do prania to ten drugi nosily by simsy :D
fajnie by bylo jakby byly kanapy rozkladane :)
no i rzeby mozna bylo jezdzic do sąsiadów :) :)
by mozna bylo jak jest sie chorym pojechac do lekarza na pare godzin zeby mozna bylo zbadac pacjenta i podac leki ( juz nie mysle o tym zeby bylo to widoczne )
fjnie by bylo by byly nowe choroby np choroby pecherza trzeba by bylo latac do kibelka czesciej :P
nowe dania :] bo amte mi sie znudzily :[
wiecej kanalow dla simow
parcele publiczne dla dzieci np plac zabaw
przedszkola nie trzeba bylo by sie meczyc z opiekunką :)
wiecej dat ( dzin matki i ojca dziatka i babci dzien dziecka )
kina i teatry by mozna bylo chodzic na seanse :D
jakies romantyczne miejsce by mozna bylo np. sie tam zareczyc
trzymanie sie za rece :*
moze jakies zabytkowe miejsce ( nie muwie o podrozach )
mozna by bylo tez zalorzycz cos takiego jak hospicjum dla juz w podeszlym wieku emerytów
zoo i ogrod taki wielki
hmm to narazie wszytko co mi przychodzi do głowy jak cos sie przyponi to napisze
pozdrawiam mocniutko :)

Elle 24.01.2008 17:29

Cytat:

Napisał Darlene
A ja bym chciała "Domowe akcesoria" XD.
Odkurzacze, mopy,szczoty,pralki itp. XDDD

Ja bym tez mogła coś w tym stylu. I żeby się dało używać, a nie tylko stały jako ozdoby. Przydatne by to było do videostory :P były by bardziej realistyczne, nie?

Plemnik z plasteliny 26.01.2008 16:25

Eee.. Życie sportowca było by do bani - przecież w dodatku Free Time dochodzą, boiska do gier itp.
Najlepszym dodatkiem było by The Sims 2: Hokus Pokus xD
A przydały by się akcesoria; Just Be EMo ! .. ubrania dla emo itp. xD

Parsley 26.01.2008 17:55

Cytat:

Napisał Plemnik z plasteliny
Eee.. Życie sportowca było by do bani - przecież w dodatku Free Time dochodzą, boiska do gier itp.
Najlepszym dodatkiem było by The Sims 2: Hokus Pokus xD
A przydały by się akcesoria; Just Be EMo ! .. ubrania dla emo itp. xD

i żeby się jeszcze mógł ciąć xD.

Plemnik z plasteliny 26.01.2008 18:34

No właśnie! A i płakał w kącię oraz krzyczał " Rujnujecie mi życie!" za każdym razem, kiedy mama woła na obiad xD

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:33.