![]() |
Odp: Osiedle by BJORK
Cytat:
http://www.parsimonious.org/ zaznaczasz jakie masz dodatki i wyszukujesz domku dla siebie (ikona domku :P) PS Nie dziw się, że w każdym bloku jest wymagane OŻ, bo właśnie w OŻ doszła możliwość budowania bloków :P |
oczywiscie 10/10
|
Normalnie pieknie 10/10
Sciągam :* |
cudo zazdroszcze ci też bym chciała takie domy umieć robić :P 100/10
|
Najpierw wszystkiego najlepszego :) Teraz osiedle ... Nic dodać, nic ująć jest bardzo ładne. Faktycznie OŻ daje duzo nowych możliwości... Może więc zacznę oceniać od początku
Bryła: Jest super!!! Odpowiednio dobrane kolory ścian i calkiem przekonywujący dach. Jedyne co rzuca mi się w oczy to te dwa kwietniki które mogłyby być oddzielone jakimś niskim murkiem lub płotkiem, wtedy wyglądałoby to bardziej realnie. Wnętrze: W niektórych pokojach troszkę puste ściany i ta drewniana szfka nie pasuje mi do tych żółtych sprzętów w kuchni :) reszta cudeńko !!!! Ocenka: 9,5/10 ;) |
Fajny ;P Tylko pokój nastolatki nie za bardzo mi się podoba, ale 9/10 :)
|
Przypadł mi do gustu - ;DD niepowiem niepowiem, ładnie naturalnie i wygodnie. 10/10 - bez chwili wahania :D
|
Zgodze się z Irysem,ale ogólnie całe osiedle mi sięspodobało (już pobrałam ;))I takie małe pytanko: jak to zrobiłaś że te jedno okno jest otwarte?
Ocenka: 9,9/10 |
super! 10/10:*
w jakim dodatku dochodzi to, ze simy spia w nowych pozach??? czy jakies meble sa sciagane z neta czy wszystko minipackow??? |
dzięki.
Wszystko jest maxis oprócz animowanych zasłon Miki2207, ale o tym jest napisane w prezentacji. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:12. |