![]() |
Odp: Z kodami czy bez?
A ja zazwyczaj gram z:
- motherlode (to już mój brzydki nawyk, niestety :P) - boolProp allow45DegreeAngleOfRotation on - moveObjects on - changeLotZoning apartmentbase A to takie, których używam naprawdę od święta: - unlockCareerRewards, - boolProp controlPets on Nastrój i takie różne najczęściej załatwiam uczciwym graniem, chociaż od czasu lubię oszukiwać za pomocą InSIMenatora - szczególnie właśnie jeśli chodzi o nastrój, dzieci, które mają niezbyt ładne buźki albo po prostu kupowanie ubrań w domu :) |
Ja gram bez kodów. Według mnie przez nie o wiele szybciej nudzi się sama gra. Chociaż muszę przyznać, że większość z nich jest naprawdę kusząca i przydatna ;]. Mimo to, ja jestem przeciwniczką wszelkich kodów.
|
A ja używam zawsze boolporp testingcheatsenabled true a inne to zależy nie mógłbym się obejść bez boolpropa tak naprawdę to nawet żałuje że go poznałem wtedy gra wydawała mi się fajniejsza
|
Od pojawienia się dodatku OŻ nie gram z kodami na kasę, bo można wynająć całkiem fajne mieszkanie w niskiej cenie.
Gdy coś nie tak z aspiracją, aspirationpoints 5, kiedy z nastrojem, maxmotives. boolProp bardzo rzadko, chociaż kiedyś wpisywałam go zawsze ;) |
a ja kiedys gralem, ale mialem formata i zainstalowalem od nowa the sims 2
i gram bez kodow. z kodami sie glupio gra |
Gram bez kodów, ale czasami muszę użyć move_objects, bo bez łatki często simowie mi się zacinają. ;/
|
Zdarza się że używam kodów, przeważnie przy budowaniu domu, podczas gry simami to bardzo żadko, czasem używam maxmotives, czasem motherlode innych raczej nie używam.
|
Gracie z kodami?
Więc nie wiem czy był taki temat,jeśli był przepraszam ;)
Tak jak w temacie...gracie z kodami? Jeśli tak,to jakimi? Ps.Jakie kody mogą popsuć grę ? Jeśli jakieś znacie proszę ostrzegać ^^ Ja ,jeśli tworzę bogatą rodzinę to wpisuję kod Motherlode. Jest to mój jedyny kod,jednakże rzadko używany. |
Odp: Gracie z kodami?
Gram bez kodów, bo gra jest fajniejsza ;)
Ale są wyjątki, kiedy mam sytuację "awaryjną". |
Odp: Gracie z kodami?
Z kodami,ale pomimo to mi się nie nudzi.A używam moveObjects on i motherlode
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:53. |