![]() |
Odp: Budowa bloku/mieszkań ?
Cytat:
|
Ahh.. To jak w końcu ma być? "apartment", czy "apartament" ??
@Edit. Faktycznie, jest apartment Źródło: plik ReadMe. |
Ma być apartAment.
|
Cytat:
APARTMENTBASE i koniec... wystarczy przeczytać plik readme... |
Cytat:
"Apartment" to angielska forma, której polskim odpowiednikiem jest "apartament" - tak dla zainteresowanych :D PS Nawet na angielskiej okładce widnieje "Apartment Life" http://img84.imageshack.us/img84/397...rtmentlbp8.png |
MAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ~ pytanie
100 SETNY POST ___ NARESZCIE :P ... Od 04.01.2008 ... pisałem i .... pisałem aż napisałem Jublieusz :) fFAJNIeE i w dzień Kupna Osiedlowego Życia:O Mam TO !!!! JAK JA SIĘ CIESZĘ ;) :):):P:P:D:O "Idę sobie rynkiem Wrocławia mówię do siostry , wejdźmy (do EMPiKA) i kupiłem !!!! " Pytanie : - Da się mieszkać w "bloku" chodzi mi o taki 5 piętrowiec i sobie tak mieszkać w "małym" , albo w apartamencie ... ` bo ja - na próbę bo szybko włączyłem bo brat chciał na kompa i wszedłem do tego nowego otoczenia (nie pamiętam nazwy) i tam takie "domki" piętrowe - "małe" ... No właśnie czy są takie ``bloki`` ^^ jak wyżej ? /\ /\ Z ^^ DZIĘKI |
Odp: MAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ~ pytanie
Możesz sobie zbudować 5 piętrowy blok.
sethighestallowed level 255 taki jest kod na wysokie budynki. Budujesz na parceli mieszkalnej, ale resztę doczytaj w poradnikach na forum... |
Odp: MAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ~ pytanie
Dzięki , ale mi chodzi czy są takie maxisowkie już bloki - albo czy ktoś na forum zrobił?
|
4 mieszkania i więcej???
Dzięki temu wspaniałemu forum wreszcie znalazłem kod na budowanie własnego bloku:)Ale mam jeszcze jedno pytanie : Czy w moim bloku mogę zbudowac więcej niż 4 mieszkania???(Jakbyście mogli to dajcie od razu kod na budowe bloku to Changing... i kod żeby móc budowac wiecej niż 5 pięter żebym już wszystko miał w jednym temacie :P)
|
Odp: 4 mieszkania i więcej???
sethigheestallowedlevel 255 - piętra
changeLotZoning apartmentbase Może być więcej niż cztery mieszkania |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:44. |