![]() |
Odp: Lokaj
Lokaj to najgorsze zło jakie EA wykombinowało. Jest męczący i bezużyteczny. Zdecydowanie wolę zatrudnić pokojówkę, przynajmniej przyjdzie, posprząta, a zrobienie jedzenia to chwila, także...
|
Cytat:
|
Więc Patcha instaluje się tak ( oraz skąd go pobrać) : Wchodzisz na stronę
www.thesims2.com dalej klikasz na zakładkę Help następnie klikasz na zakładkę Patches i wybierasz Patcha do TS2 OŻ i następnie instalujesz go na pulpit/dysk, gdy już się ściągnie to na ten gotowy plik klikasz dwa razy wtedy on się instaluje automatycznie oraz samorzutnie naprawia błędy w grze. MAM nadzieję, że pomogłem. POZDRAWIA: |
Moi też tacy są cały czas oglądają TV i nie zajmują się tym czym się zajmować powinni. Mam nadzieję że w The Sims 3 naprawią ten błąd (nie wiem jak to inaczej nazwać "tragedia") ;)
|
Miałam go raz :/ I dziękuje bardzo. Mój kotek o mało nie umarł by z głodu! Ale o ogródek dba dobrze :)
|
Cytat:
to musiało być irytujące, ale jak to czytam to śmiać mi się chcę ( chodzi mi o to, że ciągle dzwonił po straż) ;D PS.Jestem tu nowa, więc HEJKA WSZYSTKIM :) Ja tam lokaja nie mam :) Sama robię wszystko no i cała rodzinka którą zrobiłam... :} |
Daaagi, wtedy to nie było śmieszne a wkurzające :) Na szczęście po zainstalowaniu patcha, wszystko jest już pod kontrolą.
|
Rozumiem.
Ja nie mam tego patcha i dzisiaj sobie zatrudniłam lokaja. U mnie jest Oki. Oprócz tego, że ciągle ubliża sąsiadce ;D |
nienawidzę lokajów -.-
w TS1 był już lepszy, ale ten jest okropny ^^ szczególnie mnie denerwuje, jak robi co ileśtam godzin posiłki, nawet jak oni zjedli przed chwilą. ogólnie nie lubię żadnej pomocy domowej, chyba, że opiekunka ;] |
Mi zaden nie zabrala dziecka, moze dlatego ze mu nie pozwolilam. :D
Za kazdym razem kiedy je podnosil przechodzilam do trybu kupowania, bralam mu dziecko z reki (moveObjects on) i dawalam z powrotem do kojca. ;) Moze to sposób na niego kiedy wynosi dziecko a nie chcecie latki? :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:48. |