![]() |
Odp: WiedĽmy!
ehhh... no to zajmie mi sporo czasu bo moja wiedĽma jest raczej niezbyt towarzyska xD
no i się udało :) |
A mi na parcele publiczne ci±gle przylatuj± złe widĽmy, co mam z tym fantem zrobić :D
|
te wiedĽmy lubi± H&M! xD spotykam je w h&M :P chc± być trendy czy jak? XD ja spotykam same złe w sklepach i w parkach ;p a dobr± to tylko raz spotkałem ale to sie zmieni bo jedna z sióstr w jaskini pokrzyku jest dobr± wiedĽm± (samante zamieniłem ;p) i zaczaruje kogos tam i ktos tam kogos tam xD i będzie linia jasno¶ci ;p a w zwykłej okolicy zrobionej przeze mnie tez jakos znajde sposob na wiedzmy xD STRZEŻCIE SIĘ! xD
|
ja znalazlam wkoncu wiedzme na parceli publicznej, jednak gdy wrocilam do domu to moja simka zniknela i juz jej nie ma. czy ktos mial cos podobnego??
|
mi zniknéla kiedys Bella Cwir, ale nie po spotkaniu z czarownicá...
|
Odkryłam, jak szybko znaleĽć wiedĽmę! Wystarczy otworzyć biznes, przyłaż± stadami!
|
Zawsze wiedĽmę można kodem przywołać :P jest taki kod odblokowuj±cy specjalne opcje dialogowe i jak jest aktywny można klikn±ć na skrzynkę pocztow± i tam jest opcja wezwania NPC i jest good witch i bad witch czy jako¶ tak ale trzeba poszukać dobrze :P tyle że te wiedĽmy s± w innym przedziale nić inni npc, trzeba klikn±ć parę razy na "więcej" i tam jest drugi raz wezwanie NPC i tam one s± xDDD nie wiem po co tak to pogmatwali, jak bym umiał lepiej się posługiwać simpe to zrobił bym moda który porz±dkuje te opcje i spolszcza wygodniej by dużo było X3
|
U mnie za każdym razem jak jadę gdziekolwiek na miasto to pojawia się która¶ wiedĽma xD
|
Jeżeli chcesz aby twój Sim/Simka stała/stał się wiedĽm± to musisz grać w Jaskini Pokrzyku. A najlepiej i¶ć koło godziny 24:00 do jakiej¶ publicznej parceli, tam powinna byc. Jeżeli jej nie ma czekaj aż przyjdzie. (Jeżeli, nie będzie można tam i¶ć co¶ zje¶ć lub, i¶ć do WC to używaj kodu: maxmotives)
|
mam pytanie... Czy jest jakie¶ miejsce lub okre¶lona pora dnia kiedy można spotkać wiedĽmę neutraln±??
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:01. |