![]() |
Odp: The Sims 2 - Rezydencje i Ogrody
Ja mam połowę tych rzeczy z neta
|
upię, bo mam wszystko i to musze mieć i zategować wam moją opinię!
|
Może to kogos zainteresuje. Dzisiaj w Empiku nabyłam już R&O :) Cena standardowa jak pozostałych mini packów.
|
I co, super?
Bo zastanawiam się nad kupnem, a nie chce tracić mojej kasy, bo to aż 30 zł!! To dorobek mojego życia xDxDxDxD |
Ja nie kupie ogólnie nie kupuje minipacków i do tego nie lubię robić simom ogrodów.
|
No trudno, zeby zachwycać się minipackiem :D Jak dla mnie moze być.
Co mnie zaskoczyło, to gra odpala mi sie z akcesorii chociaż mam wszystko co wyszło do TS2. To nawet fajnie, bo nie bedzie mi sie eksploatować plyta OŻ :) |
Nanana. A u mnie w sklepie, w którym simsy nabywam nie ma jeszcze xD
A kupię. Nie wiem co prawda, skąd wezmę pieniądze, bo ostatnio cienko, ale kuupię. Nowe urozmaicenia w grze dodają uroku, szczególnie, kiedy gra się clean |
Najbardziej podobaja mi sie te ozdobne dachy, sa o wiele lepiej zrobione niz w OŻ i maja więcej opcji. Okna w nich nie sa na szczescie tylko ozdobą, bo tego się obawiałam. Bardzo też podoba mi sie wileki żyrandol, który jest dwupoziomowy oraz schody podwójne :)
Z nowych interakcji zauważyłam narazie tylko Wąchaj na kwiatach. Jest też nowa kategoria w trybie budowania Architektura oraz nowe fryzury. |
Mamełe a gdzie kupiłas? Te simsy?
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:13. |