![]() |
Odp: "Moje tak zwane życie..."
Jedna strona to mało, żeby nas zadowolić ^^ ;]
odcinek b. fajny, ale króóóóóciutki =( |
dobra 4 odcinek dam dzisiaj i będzie dłuuugi... Już idę klikać zdjęcia i wieczorkiem biorę się do pisania :)
|
musiałam się wrócić do poprzedniego odcinka, bo jakoś przeoczyłam fakt, że główna bohaterka ma rodzeństwo ;) ale ok, wszystko się zgadza. Co do samego odcinka, jest w porządku, fajnie napisany podoba mi się. Tylko czemu taki krótki?? no tego nie wybaczę, jak ja się tu dopiero rozkręcam a tu koniec wrrr. No i tą babcię super opisałaś, taki typowy moher, dla którego ważne jest tylko, żeby spełnić oczekiwania społeczne, że każda kobieta w pewnym wieku musi mieć męża brrr, założę się że przesiaduje w oknie filując co robią sąsiedzi ;) pozdrawiam i dawaj ten odcinek szybciorem ;)
|
O wiele lepsze niż 1 odcinek!
Świetnie wybrnęłaś, brawa i pokłony xD Będę czytac... :> |
Spodziewałam się gorszych ocen bardzo wam dziękuje.
Niestety nie wstawię dzisiaj odcinka nie mam czasu przykro mi :) Jutro wstawię i to baaardzooo długi aż wam się znudzi czytać i będziecie oglądać same obrazki :) |
Och... ja Twoje FS nawet kilometrowe będę czytać :)
Bardzo ładny dom. I pismo :) Podoba mi się 10/10 |
Och dziękuje Niepokorna :*
Kto jeszcze? Mam już połowe tekstu do 4 odcinka :) |
Powtórzę się: za krótko.
Jak napiszesz 3 strony w Wordzie, damy Ci spokój :) Wstęp mnie jakoś ie zadowolił (taki jakiś), ale potem na szczęście nadrobiłaś. I mogłaś pokazać nam tego Victora, a nie zakrywać go wazonem. Przekonalibyśmy się, czy naprawdę taki z niego przystojniak ;) Ciekawe, czy coś zaiskrzy między tą dwójką. No nic, czekam na nast. odcinek. 8/10 |
Jak zobaczyłam, że Liv oceniła, aż się bałam zobaczyć, a tu proszę zaliczam twoją ocenkę do pozytywnych. No cóż nie wiem czy coś pomiędzy nimi zaiskrzy. Nie chcę aby wyszło romansidło.
|
Troszkę wątku miłosnego nigdy nie zaszkodzi, jeśli tylko nie będziesz się skupiać tylko na nim nie wyjdzie romansidło ;) no i co ja mam teraz niby czytać co? nastawiłam się na odcinek dziś. udusić to mało ehhh
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:05. |