![]() |
Odp: Ulubiona pora roku
Wszystkie pory soku są super, jednak chyba zima wprowadza najwięcej opcji :)
|
Ja najbardziej lubie wiosnę i lato. One są super
|
Myślę że najlepszą porą roku jest lato.Dlatego ,że wieczorem możesz łapac se świetlki.Dniem możesz zjeżdżać na ślizgawce do basenu a przy tym możesz mieć czerwoną opaleniznę.
|
Wprawdzie nie mam Czterech Pór Roku, ale od kiedy moja koleżanka dostała tą grę [na mikołajki], bardzo często u niej bywam :P
W tym krótkim czasie zdążyłam już dwukrotnie zmienić zdanie odnośnie ulubionej pory roku. Na początku uwielbiałam simową zimę. Podobało mi się jak Simy brodzą w śniegu, że może być śnieżyca, można lepić bałwana, robić aniołka na śniegu i ogólnie jest tak fajnie. Niestety nie podoba mi się to, że Simy bardzo szybko marzną i nawet nie zdążą się na śniegu pobawić [albo się roślinkami zaopiekować], a już im zimno. Raz mi nawet sim zamarzł :( Potem polubiłam jesień. realnym świecie nie przepadam za tą porą roku. Póki świeci słońce, drzewa są brązowo-złote a w powietrzu unoszą się nitki babiego lata, to jest OK. Ale kiedy przychodzi późnojesienna plucha, leje deszcz i jest zimno, to już nie lubię jesieni :P Niemniej, w Simsach jesień jest świetna. Można zbierać wyhodowane w ogródku warzywa, bawić się w liściach, nie marzną i nie przegrzewają się. Chociaż wiosna też jest fajna, bo kwiatki kwitną i się zielono robi, ale niestety nie zawsze rozmarza staw, a ja uwielbiam łowić ryby [w grze oczywiście]. Lato też ma swoje plusy, bo można pływać w basenie, ale Simy się przegrzewają :( Właściwie nie wiem co bardziej lubię, jesień czy też wiosnę. Jestem tylko pewna, że zima nie jest wcale taka super, jak uważałam na początku. |
Ja Sims 2 Cztery Pory Roku mam od dziś :P Ale kocham wszystkie pory roku - szczegolnie Zime. Do innych jeszcze nie doszłam
|
Cytat:
|
/khem khem.
nie piszemy 2 postów pod rząd. regulamin się kłania/ zima |
lubię wszystkie :)
|
Moja to Zima. Ale szkoda, że nie mogą siedzieć długo na dworze, zaraz im zimno :(
|
Ja najbardziej lubię zimę, bo jest śnieg, można lepić bałwana, robić orły, rzucać się śnieżkami, czasami nawet przychodzi pingwin :).
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:15. |