![]() |
Mam już 3,5 gwiazdy i jestem graczem :D :D :D
|
No, to czeka cię wybieg Adi :)
|
wybieg jest straszny, musze czekać najpierw z pól goziny na partnerke a czzasem w ogule nie przychodzni, ale skoro tak najlepiej to spróbóje... :)
|
Bez sensu że na wybiegu trzeba czekać na partnera/partnerkę :evil: Dlaczego nie można i¶ć na wybieg samemu :?: :evil: :?:
|
Cytat:
Jakby co to ja nie wiem, bo ja Gwiazdy jeszcze nie mam :) |
GWIAZDKI SŁAWY |DOSTĘPNE OBIEKTY
__________________________________________________ ___________ 0 |Scena karaoke; Scena z mikrofonem -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pół Gwiazdki |Zestaw Fotograficzny: Pozuj: Do reklam -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jedna Gwiazdka |Studio nagraniowe: Nagraj: Motyw przewondni -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Półtorej Gwiazdki |Zestaw TV: Zagraj: W reklamie -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dwie Gwiazdki |Zestaw Fotograficzny: Pozuj -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dwie i pół Gwiazdki |Zestaw TV: Zagraj -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Trzy Gwiazdki |Studio Nagraniowe: Nagraj -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Trzy i pół Gwiazdki |Wybieg -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cztery Gwiazdki |Scena do kręcenia teledysków -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cztery i pół Gwiazdki |Zestaw Filmowy -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pięć Gwiazdek |Wszystkie obiekty!!! |
może się wam przyda bo mi bardzo!!!!!!!!!!!! :wink:
|
a widzicie mowilam ze gdzies to napisalam tylko ze zapomnialam gdzie!!
|
JAK ZROBIC SWÓJ WŁASNY EMBLAT? :oops:
|
jak zrobic emblat
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:24. |