TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Wasza Zmora czyli "Aplikacja...." (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=47064)

mirabelca 24.12.2008 13:48

Odp: Wasza Zmora czyli "Aplikacja...."

wyskakujące okienko po 2% instalacji the sims 2 double deluxe, gra kupiona w sklepie, orginalna "podczas kopiowania pliku "F:\Support\EA Help\fr-fr\CD_DVD_Troubleshooting.htm" z nośnika wystąpił problem. Czy chcesz ponownie spróbowac skopiowac plik, czy zakończyc instalacje?" POMOCY!!!

Stalinek 27.12.2008 21:15

Podejrzewam że dodatek ściągałeś z internetu. Jeśli tak to jakiś użytkownik cię oszukał lub źle ściągnąłeś plik... A jeśli masz orginał to jest ten plik uszkodzony. Przemyj płytkę zmywaczem do paznokci.

PS.: Całą odpowiedzialność bierzesz na siebię

StalinekS 27.12.2008 21:22

Cytat:

Napisał Stalinek (Post 922919)
Podejrzewam że dodatek ściągałeś z internetu. Jeśli tak to jakiś użytkownik cię oszukał lub źle ściągnąłeś plik... A jeśli masz orginał to jest ten plik uszkodzony. Przemyj płytkę zmywaczem do paznokci.

PS.: Całą odpowiedzialność bierzesz na siebię

Ktoś się pod mnie podszywa??

Spróbuj ręcznie zainstalować

mirabelca 28.12.2008 18:43

juz zainstalowane, wszystko ok:d

Kluz 30.12.2008 10:19

Hm.
Mam problem z grą The Sims 2:Nocne życie."Zwykłe"Simsy 2 i Sims2:Zwierzaki działają,lecz po zainstalowaniu Sims 2:Nocne życie.Występuje wszystkim dobrze znany problem :/
Jakieś propozycje :D?
Pozdrawiam,Kluz ;)

mabda 02.01.2009 09:35

nie mialam do tej pory tego problemu z "aplikacja...", ale od jakiegos czasu nie moge grac na uczelni mojego otoczenia. po 5 min grania gra sie zacina i wyskakuje wlasnie komunikat o aplikacji. w samym otoczeniu moge grac spokojnie, ale jak wchodze na uczenie, to kaplica. przeprowadzilam juz moich studentow do innego domu, ale widze, ze to nic nie daje.
macie jakies rozwiazanie?

lithium 02.01.2009 12:58

hmmm wadliwe dodatki z neta?

fracleska 14.01.2009 13:56

hmmm. ja tez mam ten problem ale wiem czym jest wywołany...

no więc pobrałąm dom z neta, i ok. weszlam do gry wybralam ten dom i...
podczas wczytywania domu bum "aplikacja..." hmm sprobowalam jeszcze kilka razy i to samo. ale nic, dom został nie usunełam go z gry.
a tu dzis instaluje sobie ts2 na studiach chce grac i juz przy filmiku "aplikacja..." a wczoraj jeszcze normalnie gralam!!! wiec albo przez dom albo przez ts2ns chialam ten dom wywalic ale to ale to plik sim2pack i nie wiem gzie sie zainstalowal, jak ktos sie to blagam o pomoc!!!

EDIT: i mam orginalne wersje gry!

Swampfire 14.01.2009 14:28

fracleska Reinstalka lub Clean installer

Nyks 14.01.2009 14:49

Włącz sobie Clean Installer, w prawym górnym rogu wybierz Downloads i pousuwaj wszystkie pliki zaznaczone na czerwono i różowo. Miałam to samo 2 dni temu, ale usunęłam Inteenminator i inne ZUE pliki i wszystko w porządku;]

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:37.