![]() |
Odp: Więzienne melodie
Cytat:
Bjork... Mam Ci odebrać punkta? To lepiej się nawet nie przyznawaj :) W takim razie ELLIE robi najwięcej, bo robi i tekst, i trochę podstaw akcji, no i jezcze musi precyzować jak mają wyglądać zdjęcia u cassant! I to się nazywa demogracja... |
Atlantis to Bakalia Cię napuściła na mnie, tak?
Strasznie chciała ... (zresztą - anegdotki ze współpracy będą na koniec :D) A ja byłam przeciwna chorobie matki... nie chciałam, żeby to FS obróciło się w brazylijski tasiemiec :D |
Nikt nie nie napuścił a szczególnie już RAIN :D to znaczy Ellie.... Nie wiem jak możesz mnie o takie coś posądzać. A ile odcinków planujecie zrobić, bo bardzo czekam na anegdotki ze współpracy ;) Oj, coś czuję, ze będzie dużo przekleństw :D Skoro nie Ty wymyśliłaś chorobę matki, w takim razie niczym specjalnym się w tym odcinku nie popisałaś...
Edit: Co do WENEZUELSKICH tasiemców. Musisz jakoś urozmaicić akcję, bo się w końcu to wasze FS tym zrobi. |
Hola, hola!
Atlantis, czy ty wiesz, co jest podstawą tekstu? POMYSŁ. A jak jest pomysł, jest TEKST. A jak jest tekst, to są ZDJĘCIA. I koło się zamyka. O. A ja wcale nie daję Oli podstaw do zdjęć, ona sama wymyśla ujęcia :] Więc proszę tu nikogo nie faworyzować, bo się obrażę, i będzie ... zamiast odcinka. A ile ma być odcinków? Hm... z tego co pamiętam, to z osiem... :] |
Bez obrażania nikogo. Tekst jest po prostu nudny i monotonny. Nie rozumiem zachwytów kierowanych w stronę obecnych na tej sali koleżanek, i czuję, że to jedynie kwestia sympatii, lub zapotrzebowania na ciekawszą niż 0 w skali ocen twórczość.
|
Wiesz co... najpierw piszesz, że bez obrażania, a potem, ze pozytywne komentarze to jedynie kwestia sympatii. Tą część komentarza mogłaś sobie darować ^__^
Skoro im się podoba, to ich sprawa, Ty nie masz prawa podważać zdania innych i jeszcze sugerować, ze piszą tak tylko bo nas lubią ._. Wystarczyło napisać, że jest monotonne i nudne. Szczerze mówiąc, to się z tobą nie zgadzam (xD), ale przyjmuję krytykę. |
Nefrete- wybacz, ale to ja nie wiem co ty czytasz, że Ci się to niepodoba. Najpradopodobniej jednak wcale tego nie przeczytałaś, tylko chciałaś sie jakoś pokazać na forum, bo przed chwilą się zalogowałaś. Więc daruj to sobie, równie dobrze mogłaś napiać coś na forumowych grach, a nie tu ciśnienie podnosić...
|
Cytat:
Cytat:
|
DOBRZE, wiemy już, że jesteś antyfanką tego FS... ^__^
I nie mam zamiaru się tu kłócić. Ale... skoro kilka osób (takich jak Atlantis czy Liv, którzy piszą bardzo fajne FS) uważa, że FS jest super, i nagle jedna Ty, że nie, to coś tu nie gra... :] Może określisz konkretnie CO ci się nie podoba? |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:47. |