TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Więzienne melodie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=47136)

Gio 21.10.2008 12:13

Odp: Więzienne melodie

Cytat:

Napisał bjork (Post 880994)
hahaha :D Pomysł z umierającą matką był Rain :D

Bjork... Mam Ci odebrać punkta? To lepiej się nawet nie przyznawaj :) W takim razie ELLIE robi najwięcej, bo robi i tekst, i trochę podstaw akcji, no i jezcze musi precyzować jak mają wyglądać zdjęcia u cassant! I to się nazywa demogracja...

Björk 21.10.2008 15:28

Atlantis to Bakalia Cię napuściła na mnie, tak?
Strasznie chciała ... (zresztą - anegdotki ze współpracy będą na koniec :D)
A ja byłam przeciwna chorobie matki... nie chciałam, żeby to FS obróciło się w brazylijski tasiemiec :D

Gio 21.10.2008 15:57

Nikt nie nie napuścił a szczególnie już RAIN :D to znaczy Ellie.... Nie wiem jak możesz mnie o takie coś posądzać. A ile odcinków planujecie zrobić, bo bardzo czekam na anegdotki ze współpracy ;) Oj, coś czuję, ze będzie dużo przekleństw :D Skoro nie Ty wymyśliłaś chorobę matki, w takim razie niczym specjalnym się w tym odcinku nie popisałaś...

Edit: Co do WENEZUELSKICH tasiemców. Musisz jakoś urozmaicić akcję, bo się w końcu to wasze FS tym zrobi.

Ellie 21.10.2008 18:12

Hola, hola!
Atlantis, czy ty wiesz, co jest podstawą tekstu?
POMYSŁ.
A jak jest pomysł, jest TEKST.
A jak jest tekst, to są ZDJĘCIA.

I koło się zamyka.
O.
A ja wcale nie daję Oli podstaw do zdjęć, ona sama wymyśla ujęcia :]
Więc proszę tu nikogo nie faworyzować, bo się obrażę, i będzie ... zamiast odcinka.

A ile ma być odcinków?
Hm... z tego co pamiętam, to z osiem... :]

Nefrete 22.10.2008 15:02

Bez obrażania nikogo. Tekst jest po prostu nudny i monotonny. Nie rozumiem zachwytów kierowanych w stronę obecnych na tej sali koleżanek, i czuję, że to jedynie kwestia sympatii, lub zapotrzebowania na ciekawszą niż 0 w skali ocen twórczość.

Ellie 22.10.2008 15:09

Wiesz co... najpierw piszesz, że bez obrażania, a potem, ze pozytywne komentarze to jedynie kwestia sympatii. Tą część komentarza mogłaś sobie darować ^__^

Skoro im się podoba, to ich sprawa, Ty nie masz prawa podważać zdania innych i jeszcze sugerować, ze piszą tak tylko bo nas lubią ._.

Wystarczyło napisać, że jest monotonne i nudne.
Szczerze mówiąc, to się z tobą nie zgadzam (xD), ale przyjmuję krytykę.

Gio 22.10.2008 15:15

Nefrete- wybacz, ale to ja nie wiem co ty czytasz, że Ci się to niepodoba. Najpradopodobniej jednak wcale tego nie przeczytałaś, tylko chciałaś sie jakoś pokazać na forum, bo przed chwilą się zalogowałaś. Więc daruj to sobie, równie dobrze mogłaś napiać coś na forumowych grach, a nie tu ciśnienie podnosić...

Nefrete 22.10.2008 15:23

Cytat:

Napisał Ellie (Post 882209)
Wiesz co... najpierw piszesz, że bez obrażania, a potem, ze pozytywne komentarze to jedynie kwestia sympatii. Tą część komentarza mogłaś sobie darować ^__^

Skoro im się podoba, to ich sprawa, Ty nie masz prawa podważać zdania innych i jeszcze sugerować, ze piszą tak tylko bo nas lubią ._.

Wystarczyło napisać, że jest monotonne i nudne.
Szczerze mówiąc, to się z tobą nie zgadzam (xD), ale przyjmuję krytykę.

Jeśli uraziłam Ciebie bądź też koleżanki/drużynę przepraszam z całej siły. Ale czytam ten dział kupę czasu i szczerze, mówiąc nie jest to najlepsze co przeglądałam.
Cytat:

Napisał Atlantis (Post 882222)
Nefrete- wybacz, ale to ja nie wiem co ty czytasz, że Ci się to niepodoba. Najpradopodobniej jednak wcale tego nie przeczytałaś, tylko chciałaś sie jakoś pokazać na forum, bo przed chwilą się zalogowałaś. Więc daruj to sobie, równie dobrze mogłaś napiać coś na forumowych grach, a nie tu ciśnienie podnosić...

Wystarczy wybrać kursorem kilka poważniejszych tytułów w tym dziale, lub udać się do księgarni czy też biblioteki. Prawdopodobne nie równa się jednoznacznie z prawdziwe. Przeczytałam wszystko co umieszczono tu do tej pory, łącznie z komentarzami, nie wliczając dubel-postów zachwyconych użytkowników. Szkoda, że twoja wypowiedź nie podniosła mojego ciśnienia, bo jest ono dzisiaj co najmniej niskie.

Ellie 22.10.2008 15:31

DOBRZE, wiemy już, że jesteś antyfanką tego FS... ^__^
I nie mam zamiaru się tu kłócić.

Ale... skoro kilka osób (takich jak Atlantis czy Liv, którzy piszą bardzo fajne FS) uważa, że FS jest super, i nagle jedna Ty, że nie, to coś tu nie gra... :]

Może określisz konkretnie CO ci się nie podoba?

Nefrete 22.10.2008 15:40

Cytat:

Napisał Ellie (Post 882239)
DOBRZE, wiemy już, że jesteś antyfanką tego FS... ^__^
I nie mam zamiaru się tu kłócić.

Ale... skoro kilka osób (takich jak Atlantis czy Liv, którzy piszą bardzo fajne FS) uważa, że FS jest super, i nagle jedna Ty, że nie, to coś tu nie gra... :]

Może określisz konkretnie CO ci się nie podoba?

Ellie- nie jestem anty-fanką, nie wyznaję gniewu i nie chcę wzbudzać chorych kontrowersji ani na forum internetowym, ani nigdzie indziej z resztą. Konkretnie nie podoba mi się styl pisania. Czasem jestem wręcz udupiona na fotelu i przylizana do ekranu czytając inne opowiadania. Nie będę wytykać stylistyki, ortografii i tym podobnych bzdur, bo to nie jest najważniejsze. Konkretnie nie podoba mi się twój styl pisania. Usypiający, mówiąc szczerze. I przezroczysty zupełnie. Bez barw i szerokich horyzontów. Pod względem poprawności twoje wypociny, nie ładnie mówiąc są dobre. Takie na piątkę z plusem. Lecz sam styl określam też z plusem, tylko z trójką na początku, Nie zassało mnie. I dziękuję za podważenie autorytetu wzmianką o "tych lepszych" pisarczykach. Koniec dyskusji.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:47.