![]() |
Odp: U figi :D
Anna jest po prostu świetna. Ideał normalnie. Przypomina mi trochę Evę Green, choć nie potrafię napisać z jakiego powodu. Czy jest możliwość pobrania?
Louise też ładna, ale nie podoba mi się jej nos. |
Anna - Zmieniona tak, ze gdyby nie informacja nigdy nie odnalazłabym podobieństwa. Trochę brzydsza od pierwowzoru ale niewiele :)
Louise - Robisz piękne Murzynki, co jest znacznie trudniejsze niż robienie większości Simów. Jasne, że mi sie podoba :D Chociaż wydaje mi się, że lepiej by wyglądała z nieco uniesionymi kącikami ust... |
Anna ma super brwi ;d bardzo ladna jest
Louise tez ladna, ma fajne wlosy i ksztalt oczuu <3 |
Anna - bardzo ładna, świetne rysy i super dodatki. Swietna. 10/10.
Louise - niestety mi się nie podoba twarz... szczególnie nos i oczy. chyba jedna z gorszych Twoich simek, z tego co pamiętam. 5/10 |
Dziękuję za oceny i skomentowanie :)
Anny do pobrania dać nie mogę bo nie udostępniam simek z avatarów (taki mam zwyczaj) Weekend się zaczyna więc może znajdziecie chwilę aby ocenić sima ;) Hisaki http://img91.imageshack.us/img91/3734/hisakibb2.jpg http://img241.imageshack.us/img241/2228/hisaki2oi5.jpg Pozdrawiam |
nawet fajny ale ma dziwne imie i ta gorna warge a tak to fajny :) 4,5/5 :)
|
Hisaki - kolejny bardzo udany Azjata i w dodatku przystojniejszy od swojego poprzednika ;)
Chociaż raz wiem skąd wzięłaś ubranie :D |
Sim bardzo fajny, lecz jest w nim coś dziwnego.
Dokładnie nie podoba mi się jego górna warga i brwi. Czekam na kolejną prace. |
Siuper. ;D Najbardziej podobają mi się, Marlena, Florence i Anna. ;D Ale i tak wszystkie są śliczne. A na chłópaków to szczerze mówiąc si nie patrzyłam ;P
|
Bardzo dobra azjatycka stylizacja urody . :)
Fajnie dobrałaś mu fryzurę . Tworzenie męskich postaci wychodzi Ci tak samo dobrze jak kobiecych . ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:27. |