![]() |
Odp: Wybieg dla modelek
Aaa, no tak... A jak mogę zrobić, by simki chodziły tak jak w rzeczywistości na wybiegu?
|
Żeby chodziły jak modelki, to musisz ściągnąć hack. Ale niestety nie znam stronki z nim.
|
ja mam ten hack. niestety narazie nie ma stronki, bo nie pamietam a mam usuniętą. ^^ wtedy w hobby i inne jest takie czarne pudełko, jest mnostwo poz, naprawdę super.
|
Pozy można znaleźć tutaj - http://modthesims2.com/showthread.php?t=244917
Tylko ten hack znam. |
w tym temacie jest hack.
http://forum.thesims.pl/showthread.p...ight=chodzenie przeczytaj caly. Ale nie jestem pewna, bo kidys ten hack byl na dole a obok zdjecie flamingo, a teraz tego nie ma. |
A wybieg nie dochodzi w moda z h&m? ja niestety tego mini packu nie mam więc nie wiem...
|
Cytat:
|
To pozy z aparatu ;) To jest hack na chodzenie, chyba pozy też tam były xD
|
Nie zakładałam nowego tematu więc napiszę tutaj. Jezeli chodzi o ten wybieg modelek to czy idzie jakoś (z kodami czy bez) organizować własnie ten występ? Oglądałam fotki i było, że simy siedziały, a ci modele chodziły po wybiegu. Żeby były brawa oklaski, punkty, kto wygrał itp. Moze z tym ostatnim przesadziłam, ale żeby były wystepy poprostu. Pojechałam u siebie na tą parcele publiczną tą nową i na pietrze był wybieg, ale nic więcej... ;(
|
Nie można organizować własnego występu :( chyba, że zmusisz przechodniów do siedzenia przed wybiegiem (ale będą gadać i to będzie wyglądało nie naturalnie) a twoji simowie będą po prostu chodzić po wybiegu. Przydatne to jest jak się kręci film, a tak to żadnej frajdy nie sprawia :(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:24. |