TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Domy [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=251)
-   -   Pierwszy domek by zelkam (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=47765)

Andriel 02.12.2008 12:39

Odp: Pierwszy domek by zelkam

Nio super super:-) Tylko bryła mi nie za bardzo przypadła do gustu ale tak to 9/10. A i jak Ty robisz, że Ci się tak błyszczą panele?

brzos 02.12.2008 13:02

Bryła jest zwykła ;]
Przedpokój bardzo mi się podoba :]
Kuchnia miód, tylko ściana po prawej stronie na 1 zdjęciu jest zbyt pusta, ale to chyba dlatego, że reszta jest zapełniona.
W jadalni nie podoba mi się stół i zasłona. Ogólnie, to może być.
W salonie nie podoba mi się półka na książki. Może jasna?
Jeśli chodzi o łazienkę, to o nic się nie czepiam. A, nie nie. Tylko struktura (tak?) kibelka.
Kolejny przedpokój - i już mi się nie podoba. Szczególnie wciśnięty fotelik...
Widzę coś strasznego w sypialni gości: na 1 zdjęciu w oddali widzę jakiś kącik; nie dość, że meble do całości mi nie pasują, to jeszcze nie ma tam tapety... Załamka. Ale, drobny błądzik...
Łazienka jest cudna. Jedyna bezbłędnie (jak dla mnie) wykonana przestrzeń. Gratulacje. Duuuży plus.
Sypialnia gospodarzy jest w nowoczesnym stylu. Ale znów ogromna gafa. Na drugim zdjęciu jest: kwiatek w zestawieniu z półką (a tam zdjęcie z jakimś facetem :D). Byłoby OK, gdyby nie to, że w tle jest tapeta ze wzorem! To się po prostu plącze i... No comment. A tak, ujdzie.
Ogród bez zastrzeżeń.

Bardzo nastrojowy domek. 8/10, 5+ :)

zelkam 02.12.2008 14:00

Andriel - to blyszcząca nakładka od Murano z TSR lub jego oficjalnej strony.
Dajama- brył nie umiem robić, zobaczymy jak będzie później.
A "ocenię" twoją wypowiedź:
kuchnia- chyba w żadmym domu nie ma obrazka na każdej ścianie, chciałam, by wyszło normalnie
jadalnia- nie miałam innych mebli :(
salon- j.w.
przedpokój- nie udał mi się, jeszcze musiałam zasłonić taką japońską zasłoną wystający ze ściany kawałek łóżka.
sypialnia gości- ten kącik prowadzi do drzwi na korytarz, podpatrzylam to w takim czasopiśmie, jednak w orginale lepiej to wyglądało (na zdjęciu).
sypialnia gospodarzy- na zdjęciu jest Brad Pitt :D , to nie tapeta, tylko nakładka-obraz na ścianę.

A jeszcze dzisiaj dam następny domek, z tego co myślę, to lepszy od tego.

yuppie 02.12.2008 15:38

Domek mi się podoba ocenka 9,5/10
A Bryła jest ładna i umeblowanie tez sa jak dla mnie pewne nie doskonałości ale jak na pierwszy domek to ładnie :P

dżin. 15.12.2008 17:38

Przepiękne wnętrze, ale jakoś bryła mnie nie zafascynowała. Całkiem nieźle jak na pierwszy domek. 9/10

seattle 16.12.2008 18:43

Jak dla mnie łazienka na parterze zbyt czerwona, poza tym ładnie 9/10

treys 16.12.2008 18:54

ładny, ładny.
tylko nie podobała mi się czerwona łazienka i szkoda że taka kiepska jakość tekstur mebli w kuchni. ogródek też b. fajny.
ale dom jest taki powinien być czyli dobry.
9/10

doman145 19.12.2008 17:53

ładnie ,ale nie wspaniale :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:50.