![]() |
Odp: o co chodzi z tymi laptopami :/
A ja myślę że ta wersja jest przystosowana dla laptopów ponieważ żeby sterować kamerą nie trzeba używać myszki bo steruje sie klawiszami A,S,W i D. ;)
|
Odp: o co chodzi z tymi laptopami :/[czerwone bylo edytowane]
A u mnie chodzi na laptopie TSHZBW ZNAKOMICIE A NA KOMPIE:
NIE CHODZI GDY INSTALUJE TO WCHODZI W INTERNET I WYSKAKUJE OKIENKO INSTALOWANIA[0 PROCENT]I INFORMACJA W 2 OKIENKU: BLAD W KOPIOWANIU Z NOSNIKA I PISZE: PONOW PROBE ANULUJ :1smutny: KLIKAM PONOW I NIC [ POMOCY] TYLKO NA LAPTOPIE IDZIE NORMALNIE[BEZ WCHODZENIA DO NETU I BEZ INFORMACJI NIE CHCE NA LAPTOPIE-WOLNO DZIALA :ohmy: :angry: MAM ORGINALNA[W REGULAMINI PISZE I TAK ZE NIE MAGA BYC PIRACKIE] :klock1: CZY MUSZE MIEC TEN LOs odpowie mi ktos czemu na kompie dziala a na laptopie nie!? EDIT:odpowiedzcie blagam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Odp: o co chodzi z tymi laptopami :/
Wszystko zależy co ma w środku laptop. k.graf+proc+ram=wydajnośc
|
Dwie okładki
Byłam na allegro i widziałam, że historie z bazludnej wyspy mają dwa rodzaje:
Jeden z okładką z babą przy ogniskiem, chłopem z pochodnią, babą z bożkiem i chłopem co jej wkłada naszyjnik. Zaś druga jest z gościem co złowił rybkę, babą w fioletowej sukience i dziewczynie z maską. Chcę kupić i nie wiem, które wybrać. HELP! EDIT: Macie tu okładki: http://images30.fotosik.pl/208/532533d34ddceb18.jpg http://images24.fotosik.pl/208/53ce0a7d39e2985d.jpeg |
Odp: Dwie okładki
ta pierwsza okładka nie jest prawdziwa bo sprawdziłam w necie
istnieje druga okładka knóra ma nazwę angielską castaway i ma inną okładkę ale gry się nie rórznią więc kup tą drugą mam nadzieje że pomogłam :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ta inna okładka(tam gdzie jest dzień) powstała kupe czasu przed samą grą, ponieważ na różnego typu reklamach były wszystkie 3 historie, a przy TSHzBW dopisek 'wkrótce':)
|
Bezludna wyspa - muzyka
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak nazywa się ten utwór przewodni? Ten co jest w filmiku tylko, że ze słowami.
|
Odp: Przenoszenie sima z Historii do podstawowej wersji gry
Cytat:
spróbuj skopiować folder C:\Documents and Settings\NAZWA_UZYTKOWNIKA\Moje dokumenty\Electronic Arts\The Sims™ Historie z bezludnej wyspy\Neighborhoods\00000000\N001 do folderu C:\Documents and Settings\NAZWA_UZYTKOWNIKA\Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2\Neighborhoods |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:57. |