![]() |
Odp: Dark Room
Chmmm...? A tak, tak. Właśnie się zamyśliłem, co tak mało komentarzy.... Już mnie nikt nie lubi...
I dorbne wyjaśnienie co do tytułu, ażeby się nikomu nie pomylało, albo opacznie nie zrozumiał: DARK ROOM- nie tyle chodził mi tutaj o fizyczne, przestrzenne, namacalne i widoczne znaczenie tego słowa. Przesłaniem ów tytułu jest raczej wartość psychiczna. Tzn. może to być ciemny pokój myśli, psychiki itp. Ale o ciemnym- fizycznym pokoju też będzie. *Ale na pewno nie będzie o ciemnym pokoju, jak to postrzega Thriller :D. Dobranoc! CZEKAM NA JESZCZE 4 KOMENTARZE... (najlepiej sensowne) |
Atlantisie... 2 odcinki i 5 stron...
jeszcze Ci mało? |
Ale przeczytało to tylko 8 OSÓB!!! Czy to nie jest mało?
Oceniajcie, oceniajcie, bo się przeniosę i nie wstawię następnego odcinka :D |
Nie no wiesz, ja mam swoją taką małą teorię na ten temat, ale się nie wypowiem :P
|
Mimo tego, że jestem pod wpływem ...czegos xD ... ocenię.
Podoba mi się. Nie pasowało mi "narząd wzroku", to tak dziwnie wyszło, ale wybaczam ;] Ogólnie coraz ciekawiej i fajne zdjęcia. Sorry, że tak malo, ale nie jestem w stanie napisać więcej. Jestem wytrącona z równowagi i boli mnie gardło :< I jeszcze te "narkotyki" xD Omg, zrobiłam offtop. no, w każdym razie podoba mi się i chętnie zobaczę kolejny odcinek. 9.5/10 <- motywacja, zeby po kolejnym odc. było 10/10 ;D P.S. Co to za szantaż ?! xD |
Cytat:
Ogólnie to masz dziwny styl. W zasadzie to co drugie zdanie się śmieję z takich durnych wyrażeń jak te wszystkie anatomiczne opisy , życiodajne płyny (wft) albo 'obserwował go wzrokiem/obserwował go oczyma/oczy się mierzyły' itd XD Sęk w tym, że trudno obserwować coś czymkolwiek innym niż oczami, więc moim zdaniem takie zdania są śmieszne. I jeszcze odnoszę wrażenie, że hm, albo specjalnie, albo świadomie rozwlekasz tekst masą epitetów i wszystkie te opisy są na siłę, nadmierne (naciągane jakby) wyrafinowanie językowe, nie wiem. Mnie się nie czyta tego dobrze, no ale o gustach się nie dyskutuje : ) Co do samej treści to hm, poczekam aż rozwinie się akcja, heh. Ale żeby nie było, że nie powiedziałam nic miłego, to zdjęcia są całkiem fajne. To miłego tworzenia dalej ;p |
Bardzo mi się podoba, masz fajny styl pisania, zdjęcia są dobre. Ogólnie rzecz biorąc : pisz dalej.
Mam nadzieje że szybko wstawisz następny odcinek...:D |
Cytat:
Ale tak na serio, to zupełnie nie wiem dlaczego mi takie te tasiemcowe opisy wychodzą. Zazwyczaj to jest tak, źe chcę jakoś zacząć odcinek, no a później z tego wychodzi o: takie cóś co teraz macie na swoich monitorach :D Cóż. Mam już szczegółowy plan trzeciej części i fragmenty tekstu. Nie wiem co zrobić. Jeżelibym zrobił tyle opisów ile mniej więcej teraz, to odcinek byłby długachnyyyy (i nikt by go nie przeczytał) bo nafaszerowałem go akcją. Ale gdyby obciąć opisy do kilku procent, to odnoszę wrażenie, że nie uzyskałem pożądanego efektu. Po prostu opisy mnie prześladują. :( Moze dlatego, że za dużo takich książek czytam (które serdecznie polecam, a w szeczególności te autorstwa Ian'a McEwan'a). No. Odcinek sie robi. |
To dobrze!
Ja ci akurat zazdroszczę, bo mi jakoś nie wychodzą opisy. Chociaż też duzo czytam O_O daj mi lekcję pisania opisów :p |
wow... może na razie mało akcji, ale przeszedł mnie dreszczyk... no, no, ciekawa jestem co dalej... pisz! ^^
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:51. |