![]() |
Odp: Spełnione cele życiowe
staram sie .ale jak sim ma np. wychowac 20 szczęniąt/kociąt to nie dam rady
|
rzadko je spełniam ale raz spełniłem cel mieć 10 szczeniaków
|
A spełnił ktoś marzenie zjedzenia 200 tostów z serem ?? xD
|
Ja spełniłam. Moja simka nic nie robiła tylko tosty z serem jadła.
|
Ja spełniłam 2 razy cele życiowe u moich simów:
1. U Niny Kaliente - mieć chyba 20 czy 30 miłości. 2. U Puka Jutrzenki, który pragnął osiągnąć szczyt kariery politycznej i zostać burmistrzem. Ale jestem w trakcie realizacji prawie wszystkich moich simów.:P |
Ja nie przepadam za spełnianiem celów życiowych,
chyba, że jest to jakieś proste spełnienie celu .! Kiedś spełniałam i uważam, że to bezsnensu, bo wtedy zmienia się na kolejny cel życiowy . ;> |
Cytat:
|
Ja spełniam ...Chyba ,ze są one ...hmm... głupie? Np. Wychować 20 szczeniąt I kociąt....
Beznadziejne :). |
ja probuje tylko spelniac te z kariera... xD
Cytat:
|
Ja staram się realizować bez zmieniania. Zmieniam jedynie, jeśli okażą się zbyt abstrakcyjne, jak dla mnie, w realizacji... a to z tymi kociakami i szczeniakami mnie po prostu kompletnie rozwaliło :/ Miałam sima studenta. Znalazłam mu żonę z pragnieniem założenia rodziny. Myślę sobie, idealna kandydatka, przynajmniej nie będzie się wzbraniać, przed posiadaniem kolejnych maluchów. Potem patrzę w jej cele życiowe... A ona wprawdzie chce zostać mamą, ale kocią/psią mamą. No i gleba. W szczególności, że wyjątkowo nie znoszę tej simsowskiej wersji sierściuchów.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:50. |