![]() |
Odp: Składzik Irys
Dzięki, następna w drodze xD
|
Myślę , że gdyby Marigold miała inne tęczówki oczu wyglądałaby bardziej realistycznie .
Podoba mi się w simce niepowtarzalność rysów twarzy . Bardzo często widzę simki do siebie podobne , a ta wyszła Ci zupełnie inna . ;) |
Reeetyyy, dzięki! :* Mi się wydaje, że wszystkie są takie same O_O" Ale mam nadzieję, że nie obrazicie się, gdy użyję tego samego koloru oczu przy kolejnej simce, ponieważ od dawna marzyłam, żeby stworzyć taką zielonooką :rolleyes:
|
Nowa simka bardzo mi się podoba, pomimo ust i nosa.
Fajne pozy :) Dam 9 Również polecam z wykorzystania strony, którą podała intenso. Ciekawa, prawda? |
Dzięki Oblivion :) Znalazłam inspirację! Nie wiem czy w moim wykonaniu sceneria będzie ciekawa, ale zobaczymy. Teraz zauważyłam, że odpisuję na każdy post ^^"
|
Simka mi się podoba. Ma ciekawe rysy twarzy, fryzurę, skin i ubranie.
Jedyną rzeczą jaką bym zmieniała są tęczówki. Piękna prezentacja. Czekam na kolejną prace. |
Teraz to mnie już zabijecie :<
17 - letnia, kochająca przyrodę... [IMG]http://i44.************/2w30z8h.jpg[/IMG] [IMG]http://i41.************/214uwdh.jpg[/IMG] Tak, wiem, kolejna simka i kolejna klapa. Chciałam odwrócić Waszą uwagę od kiepskiej simki tymi dzyndzelkami zawieszonymi w powietrzu :P Przepraszam, że użyłam tych samych oczu i fryzury, ale dokładnie tak od dawna ją sobie wyobrażałam, i to było silniejsze ode mnie :( Bardzo pasowały mi do niej te włosy, a ja jak sobie coś wyobrażę, to mnie możecie przywiązać do pala i przypalać włosy ale i tak będzie już na moim :P A takie kwadratowe oczy to wina cienia, bo z innym miała normalnie, ale jej nie pasował :P Koniec kazania. Amen. |
Eh, jesteś dla siebie za ostra, mi się ona osobiście podoba i nie mam jej nic do zarzucenia.
|
Bardzo mi przypomina jedną moją znajomą ^^ I bardzo mi się podoba :) A skąd masz fryzurę?:)
|
Dzięki za komentarze :* Może ktoś jeszcze? Fryzura jest płatna z peggy, Oblivion mi podała :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:48. |