![]() |
Odp: Kukła
... jako jedyna trzymie (?) - trzyma..
Było jeszcze parę błędów, czyli braki przecinka.. Mało znaczące :) FS jest b. ładne, z odcinka, na odcinek, coraz ciekawsze. I nie mam pojęcia, co dalej wymyślisz ;) (na szczęście) Życzę wspaniałej weny i pozdrawiam |
Yayayaya, nareszcie, myślałam, że się już nie doczekam :D
Olać błędy, ale zawsze jak czytam to wspaniałe, cudne, idealne (...) FS, to czuje się, jakbym była w środku akcji :D kocham <3 tylko błagam, pisz częściej ^^ |
No, skutecznie trzyma napięcie...
Rewelacja i tyle. |
Tak.. Napięcie jest i to duże. Do tego nowe postacie.. Jak dla mnie cudo ;D
|
Cedric ma na nazwisko Otetthanks czy Odephanth?
|
Dziękuję wszystkim. Niestety nie jestem w stanie pisać częściej - chwilowe posiadanie tylko jednej sprawnej ręki sprawia że na jeden rozdział marnuję trzy razy więcej czasu niż wcześniej.
Cytat:
W Wordzie pisze to nazwisko byle jak i czasem zapominam poprawić tak jak w tym przypadku. Na nazwisko ma Odephanth, obiecuje że poprawię. |
Bardzo lekko się czyta, ale jednak ciężkie. Trzeba mieć dobry rozum, żeby wszystko zrozumieć.
Świetna forma, fotki super. Miód i orzeszki, jednym słowem ;) |
Podpisuję sie pod opinią brzós. Na początku nie chciałam się za to zabierać, bo stwierdziłam, że trochę to dziwne, ale teraz twierdzę, że jest ono chyba najciekawsze i najbardziej dojrzałe spośród FS na forum. Czekam na next.
|
no super
cały czas trzyma w napieciu i to jest genialne nigdy bym tak nie napisała:) |
faajne ;]]
tylko dawno odcinka nie było :/ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:58. |