TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Konkursy - Archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=279)
-   -   Pokaż mi swoje wnętrze! - edycja walentynkowa - pytania dotyczące konkursu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=49084)

kubuss 29.01.2009 13:29

Odp: Pokaż mi swoje wnętrze! - edycja walentynkowa - pytania dotyczące konkursu

Ja ja mam pytanie :D Czy można skasować te schody co są w domu i dać te okrągłe z OŻ ?? I czy można skasować jedne drzwi od łazienki na dole bo one trochę zawadzają ;)

Woltuwa 29.01.2009 13:38

Cytat:

Napisał haughton (Post 943836)
Irys już o to pytała kilka postów wyżej. :P

Pytała o te z internetu, a mnie chodzi o te z Osiedlowego Życia. :) Czyli te, które dodaje się za pomocą narzędzia do zmieniania podłogi :D

Holly 29.01.2009 13:40

Ja też jestem ciekawa tych schodów, bo tamte takie pierdoły wielkie :D Miałam jeszcze jakieś pytania i zapomniałam :rolleyes: Aha:
1. Można dodać basen?
2. I czy można zastąpić okna takimi dużymi, na całą ścianę (to okna tylko wyglądają jak przeszklona ściana) i to samo pytanie do lufcików - czy można je usunąć lub zastąpić normalnymi oknami?

haughton 29.01.2009 13:49

Drzwi nie można kasować, dozwolona jest tylko zmiana na inne, ale muszą być w tym samym miejscu. Ze schodami sprawa wygląda identycznie - możesz wstawic inne, ale muszą być w tym samym miejscu.

zelkam 29.01.2009 14:27

Wszystkie pomieszczenia muszą mieć charakter walentynkowy?

haughton 29.01.2009 14:50

Woltuwa, sufit jest dozwolony niezaleznie od tego czy pochodzi z Internetu, czy od Maxis'a - wydawało mi się, że to oczywiste. :P

Irys- tak, można zbudować basen, jest przecież o tym w regulaminie. :P Co do okien - możesz wstawić dowolne, ale muszą być w tych samych miejscach (na ścianie) i o takiej samej liczbie "kratek" jak te, które oryginalnie są w bryle (np. jeśli okno jest na 2 "kratki" to możesz je zamienić na dowolne okno o szerokości dwóch kratek, niezależnie od tego czy będzie to długi, wąski lufcik, czy tafla szkła od sufitu do podłogi).

zelkam - to jak bardzo/i czy wszystkie pomieszczenia będą "walentynkowe" zależy od Ciebie - każdy ma własne wyobrażenie na temat takich aranżacji. Nic nie szkodzi, jeśli nie zapełnisz każdego pokoju serduchami i kwiatami - to głosujący w sondzie tak naprawdę zdecydują, która praca najlepiej oddaje klimat tego święta. ;)

Wielebny 29.01.2009 15:26

jak mam trochę inne pytanie jeśli nie można usunąć drzwi a ja np. te drzwi w małej łazienki na parterze zasłoniłem ja za pomocą kodu i wstawiłem tam lodówkę to nie naruszę w ten sposób żadnego punktu w regulaminie .,
Z tego co przeczytałem to chyba nie ale wolałem się upewnić .

vibratoria 29.01.2009 16:20

Cytat:

Napisał haughton (Post 943896)
Co do okien - możesz wstawić dowolne, ale muszą być w tych samych miejscach (na ścianie) i o takiej samej liczbie "kratek" jak te, które oryginalnie są w bryle (np. jeśli okno jest na 2 "kratki" to możesz je zamienić na dowolne okno o szerokości dwóch kratek, niezależnie od tego czy będzie to długi, wąski lufcik, czy tafla szkła od sufitu do podłogi).

Ej, to ja zgłupiałam już zupełnie. Przecież się pytałam, czy można zmienić jedno okno "dwukratkowe" na dwa "jednokratkowe" i odwrotnie, i było że można. A teraz widzę, że - patrz nawias. No to jak w końcu? :O

kubuss 29.01.2009 16:31

To można dawać te schody czy nie ??
Dołączam się do pytania vib.

Wielebny 29.01.2009 16:49

Tak można ale muszą być w tym samym miejscu
Edit Sorka jednak nie można .

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:37.