![]() |
Odp: Pokaż mi swoje wnętrze! - edycja walentynkowa - pytania dotyczące konkursu
Ja ja mam pytanie :D Czy można skasować te schody co są w domu i dać te okrągłe z OŻ ?? I czy można skasować jedne drzwi od łazienki na dole bo one trochę zawadzają ;)
|
Cytat:
|
Ja też jestem ciekawa tych schodów, bo tamte takie pierdoły wielkie :D Miałam jeszcze jakieś pytania i zapomniałam :rolleyes: Aha:
1. Można dodać basen? 2. I czy można zastąpić okna takimi dużymi, na całą ścianę (to okna tylko wyglądają jak przeszklona ściana) i to samo pytanie do lufcików - czy można je usunąć lub zastąpić normalnymi oknami? |
Drzwi nie można kasować, dozwolona jest tylko zmiana na inne, ale muszą być w tym samym miejscu. Ze schodami sprawa wygląda identycznie - możesz wstawic inne, ale muszą być w tym samym miejscu.
|
Wszystkie pomieszczenia muszą mieć charakter walentynkowy?
|
Woltuwa, sufit jest dozwolony niezaleznie od tego czy pochodzi z Internetu, czy od Maxis'a - wydawało mi się, że to oczywiste. :P
Irys- tak, można zbudować basen, jest przecież o tym w regulaminie. :P Co do okien - możesz wstawić dowolne, ale muszą być w tych samych miejscach (na ścianie) i o takiej samej liczbie "kratek" jak te, które oryginalnie są w bryle (np. jeśli okno jest na 2 "kratki" to możesz je zamienić na dowolne okno o szerokości dwóch kratek, niezależnie od tego czy będzie to długi, wąski lufcik, czy tafla szkła od sufitu do podłogi). zelkam - to jak bardzo/i czy wszystkie pomieszczenia będą "walentynkowe" zależy od Ciebie - każdy ma własne wyobrażenie na temat takich aranżacji. Nic nie szkodzi, jeśli nie zapełnisz każdego pokoju serduchami i kwiatami - to głosujący w sondzie tak naprawdę zdecydują, która praca najlepiej oddaje klimat tego święta. ;) |
jak mam trochę inne pytanie jeśli nie można usunąć drzwi a ja np. te drzwi w małej łazienki na parterze zasłoniłem ja za pomocą kodu i wstawiłem tam lodówkę to nie naruszę w ten sposób żadnego punktu w regulaminie .,
Z tego co przeczytałem to chyba nie ale wolałem się upewnić . |
Cytat:
|
To można dawać te schody czy nie ??
Dołączam się do pytania vib. |
Tak można ale muszą być w tym samym miejscu
Edit Sorka jednak nie można . |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:37. |