![]() |
Odp: "Zaufaj sercu"
Z tego co widzę coraz lepiej mi idzie :D :D :D dzieki, staram się ;)
|
A może po emisji 1 serii ''Zaufaj sercu'' dasz jakiś film długometrażowy :D
|
No ciekawie wiem przynajmniej o co chodziło z tym słówkiem znowu w poprzednim odcinku (chyba ,że to zmyła;) ). Były znów te migawki ,ale w niewidocznym miejscu. Idzie Ci coraz lepiej ciekawe co dalej :) :D
PS. Niezapominaj o tabie |
Cytat:
Wiem te migawki to własnie przez TAB :D Większość wyciełam ale widać czasem niektórych nie zauważyłam |
No ja nawet te migawki ledwie zauwarzyłam :D Ale i tak liczy sie fabuła. Twoja jest bardzo ciekawa :D
|
dzięki wielkie ;)
|
odc 9 http://www.youtube.com/watch?v=WRNVYo6fH50
Migawka jeszcze jest w jednym miejscu, wkurzające to troche jest bo jak się składa to nie widać, dopiero jak już masz film to widać. To jest przedostatni odcinek mojego serialu ;). Potem zrobie przerwe sobie krótką i zastanawiam się czy nakręcić drugą serię, czy kolejna obyczajówkę, czy jakiś horror :D Doradźcie mi |
Idzie Ci naprawdę co raz lepiej ;) Ach jaki ten Olek jest romantyczny :D Wiesz co zrób horror ;)
|
hehe właśnie mam ochotę na taki i powoli ściągam różne obiekty jakie mogą się przydać, szkielety itp :D. Mam kilka ogólnych zarysów i myślę co mam dalej z tym zrobić ;)
|
Mam już pomysł na horror :D albo coś w tym stylu jeszcze nie wiem w każdym razie będą zjawiska paranormalne ;) . Znam już ogólny zarys, a ponieważ najpóźniej we wtorek dam ostatni odcinek ZS wezmę się za ten projekt. Tytuł będzie "Tajemnica rodzinna" jak zacznę już kręcic to dam zwiastun i założę nowy temat, co o tym myślicie?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:56. |