![]() |
Odp: Simowe przykazania
Cytat:
|
Giovanni,zgadzam Się Z Tobą!
|
Ateistą nie jestem! tylko rozszerzam religię simów(był już podobny temat o tym):)
|
Max to rozszerzaj sobię tę pseudo religię u siebie na kompie nie informując innych o swoich głupich i żałosnych wymysłach nowych dekalogów... przy okazaji nie pisz 2 postów pod rząd bo zaśmiecasz forum (istnieje takie coś jak "edytuj")
Giovánni czytanie ze zrozumieniem... |
Temat Zamknięty.
|
Jak się zamyka temat?(zapomniałem):(
PSEUDO RELIGIA? BYŁ JUŻ TAKI TEMAT! |
Zamknąć temat może tylko moderator. Poproś któregoś ;) I naprawdę nie pisz posta pod postem :D
|
@up
hah już musiałeś sie przyczepić do jednego błędu ort. a gdybym ja przejrzała twoje posty na pewno znalazła bym ich o wiele więcej. |
Nie wczepiaj się >:(
|
O proszę znalazł się polak, który operuje tak porządną polszczyzną, że ja nawet tego nie skomentuje... wielkie brawa dla "kolegi po fachu" że odnalazł jakże nic nie znaczący błąd w tekście zupełnie obcej osoby, zauważ chłopcze że w swoim wypowiedziach robisz same błędy :P "Nie wczepiaj się" jak użytkownicy mają to rozumieć??
helloł to jest polskie forum piszemy poprawnie po polsku. Zresztą błędy to sprawdzaj sobię w wypracowaniach lub w dziale z fs, a jak chcesz komuś dogryźć to poszukaj sobię kumpli w swoim wieku... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:46. |