![]() |
|
Odp: [koncept] Nowoczesny dom
Bryła zamiast zachęcić to mnie odstraszyła. Ja bym się bała że ten dom się zawali :P Wygląda tak jak by się przewracał. No i cały ze szkła... no ale jeśli ktoś lubi być podglądywany... Dobrze że chociaż łazienka nie jest ze szkła, chociaż tam mają troche prywatności.
Ogród nie jest zbyt ciekawy. Pomieszczenia również. Bardzo nie podoba mi się fontanna w sypialni. |
Zostawiłabym tylko jedną całą ścianę ze szkła, tę od strony basenu. Cały ze szkła mi się nie podoba.
|
Nie podoba mi się. 1/10
kubuss |
@up rozpisałeś się
|
A ja muszę powiedzieć, że bardzo mi się podoba :)
Bryła jest niczego sobie, widać- miałaś pomysł- tylko jaki dom utrzymuje się tylko na samym szkle?! Rozumiem, to concept, ale concepty mają to do siebie, że zazwyczaj da się już je zrealizować i wcielić w życie ;) Ps. Skąd masz te pochyłe szyby? |
No nie za bardzo mi się podoba. Ogrodu praktycznie brak, ten basen i płytki wokół beznadziejne, bryła nieciekawa (chociaż pochyła), meble niezbyt dobrane i to co napisała setka osób przede mną: zero prywatności. Dżon słusznie zauważył, że dom utrzymuje się na samym szkle. Jak to możliwe?
Nie podoba mi się. |
Wszystko jest możliwe, ale nie wszystko opłacalne w samochodach którymi transportuje się ważne osoby instaluje się bardzo mocne szyby więc czemu nie przenieść tego do budynków?
Pochyłe szyby: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50252 PS wiem że 90% forum to dziewczyny, ale ja zaliczam się do tych 10%. Edit: Co do prywatności macie racje, ale wyobraźcie sobie osiedle ze szklanych domów. Kogo miałby podglądać ktoś nazbyt ciekawski? |
Może i kontrowersyjny , ale za żadne skarby ,bym w takim nie mieszkała o ile byłby w rzeczywistości wybudowany. Ześwirowałabym w tym domu...;)
Plus za pomysł. xd |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:17. |
|