![]() |
Odp: Maja Story ----> 18+
Brawo za odcinek :D Świetnie Ci idzie i mam nadzieję, że już niedługo rozwiniesz fabułę :) 10/10
|
Wszystko ładnie, tylko człowiek, który stracił tyle krwi, ile ta matka w drugim odcinku nie ma szans na przeżycie;] Poza tym nie spodobała mi się ta scena z Joshem, nie lubię jak coś nie wynika z czegoś;]Oprócz tego nie mam zastrzeżeń:)
|
Byłbym zapomniał. Powiesz mi jak zrobić tą krew wyglądającą jak woda tylko czerwoną?
|
Ze spokojem....ma szanse na przeżycie z utratą krwi, akurat to wiem. Jestem po medycznej.
A scena z Joshem ? Czemu Ci sie nie podoba? Może coś zmienię w poźniejszych odcinkach? :) Mikisztain o kałuży krwi pisałam kilka postów wcześniej, ktoś juz zadawał to pytanie. |
bardzo ładnie :) podoba mi się :)
już nie mogę doczekac się następnego odcinka :P POZDRAWIAM :) a i mam małą prośbę ;P czy mogłabyś mnie informować o nowych odcinkach? byłabym Ci bardzo wdzięczna :) |
Dzięki za krew :D Przyda mi się
|
//off
+18 sie pisze jak wystuj niecenzuralne sowa, treci erotyczne, badz cos w stylu ostrych morderstw ^^ //off |
Voldemort a kto powiedział że takich treści nie będzie? Wszystko w swoim czasie.....
|
no to kiedy odcineczek naszego kochanego fotostory?
mówię tak bo mam naprawde bardzo dobry humor :) |
Bardzo profesjonalny opis sceny w szpitalu :) Widać, że się na tym znasz :)
Prócz tego ładne, realistyczne opisy uczuć. Reszta mojego komentarza zawiera się w postach poprzedników ;) 10/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:00. |