![]() |
|
Odp: Dom " Wiejski sentyment "
Bardzo ładny dom. Taki jasny, co nastraja jakoś optymistycznie. Dobrze też, że zarówno w środku, jak i na zewnątrz rośnie tyle zieleni. Tylko ganek i sień wyglądają tak trochę ponuro, jakby na nieco zaniedbane. No i ściany od zewnątrz zdają się być złożone ze spróchniałych desek.
Najbardziej podoba mi się sypialnia - tam czułbym się niemalże jak król. ;-) Te kwiatowe motywy na ścianach, te wszystkie rośliny (zwłaszcza wiszące)... A najmniej podchodzi mi ta facjatka, choć tu nie potrafię wyjaśnić swojej opinii. Reasumując, bardzo dobrze oddany klimat takiej prowincjonalnej sadyby, położonej z dala od wielkomiejskiego zgiełku. |
świetne wykonanie. dawno nie widziałam takiego "powiewu wiejskiego z nutką miejskiego domu". z resztą nigdy czegoś takiego nie widziałam, ale ty pokazałaś, że można coś takiego stworzyć.
|
Pięknie.... z checią bym się tam wprowadziła od zaraz.. ma taki urok ze az dech zapiera..10/10
Pozdrawiam:) |
Genialne :) Co prawda nie lubię takich pokryć ścian na zewnątrz, ale i tak 10 :)
|
Ooooooo. \o/ wow bardzo ślicznie, moge wiedzieć skąd masz te dodatki :>>
|
Fajnie ;0 chociaż nie lubię tego stylu O.o
|
Dziękuję za komentarze. Patrząc na ich ilość wnioskuję, że ten dom udał mi się chyba najbardziej. :)
Dzej dzej - dodatki pochodzą głównie z TSR ( zwykle z tej strony ściągam najwięcej przedmiotów dekoracyjnych ). :) |
Jeden najokropniejszy z twoich brzydkich domów.Po prostu za dużo jest tam dodatków z neta.Mogłaś się postarać
-0/-0 |
Mi się bardzo podoba ;) 8,5/10
|
Ładny :)
Pomysłowy ;) 10/10 :> |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:46. |
|