![]() |
Odp: Jaki dodatek byście chcieli?
:D :D :D sterować w pracy, łatwo powiedzieć tudzież napisać:P A ile danych trzeba wprowadzić! Jest tyle karier. Ciekawe ile miejsca zajęłaby gra...No genialne po prostu... Można sobie pomarzyć ale w jakimś realnym zakresie.
Będzie to samo. A co, już się tamto nie podoba?:P |
hmm parę mega więcej? Robią tylko budynki w których pracuje Sim, ustawiaja parę zadań i koniec.
|
Ja bym chciała taki dodatek żeby było więcej zawodów tzn. karier (podobno ma wyjść pierwszy dodatek "Gwiazda" gdzieś tak czytałam). Może zrobią jakieś akcesoria np. żeby było więcej fryzur i więcej mebli. Pozdrawiam
|
zwierzaki + wakacje i Wampi jest szczęśliwą osobą :)
|
nie będe oryginalny i powiem, że jedyne co pragnę to cztery pory roku..
Pływanie w morzu też bym chciał. ;D |
ach chciałbym jeszcze The Sims 3 Czas Szkolny xD
|
A ja uważam, że studiowanie mogłoby odbywa się na zasadzie pracy jaką zaproponowali w TS3. Wybierasz stosunek do zajęć i znajomych i się uczysz. Co d sterowania pracą, to nie bardzo mi się pomysł podoba. Wyobrażacie sobie 5 osobową rodzinę, gdzie 3 osoby pracują na tą samą zmianę w odległych końcach miasta?? Bo ja nie. Ten pomysł mi się nie podoba.
A farma ach... bardzo bym chciała ^^ Ale wątpię, że wymyślą jazdę na koniach :( Co do łączenia dodatków, to wątpię. Może częściowo?? Bo niby na czym będą zarabiać?? |
Teo jest mnóstwo pomysłów na dodatki, a wiadomo, że wszystkiego nie umieszczą w kliku dodatkach. Łączenie dodatków zapobiegłoby powtarzalności ciągle tego samego :)
|
A może np. coś o tańcu > Taneczne Życie ( nazwę sama wymyśliłam )
|
ja bym chciała cpr .A tak wogule to to ma być symulacja życia a nie wampiry wilkołaki zombie itp.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:45. |