TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3: Wakacyjne przygody - pierwszym dodatkiem do gry? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51373)

dżin. 08.07.2009 22:24

Odp: The Sims 3: Wakacyjne przygody - pierwszym dodatkiem do gry?

Ea myśli, że stworzyli ''świetną'' podstawę TS3, to gracze dodatków oczekiwać nie będą :((

ShiinaLP 10.07.2009 13:27

Zrobią dodatek najpóźniej na święta :) Może jeszcze sami nie wiedzą co im wyjdzie i dlatego dementują ale dodatek zrobią na pewno.

Xnnady 11.07.2009 11:33

No niech już robią ten dodatek, doczekać się nie mogę, bo podstawa robi się nudna :(

gangheroni 13.07.2009 09:11

Na Gry- Online jest informacja że takowy dodatek będzie a skora tam jest to ten dodatek z pewnością się ukaże! http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=13754

Xnnady 13.07.2009 12:06

O i nawet napisali, coś więcej niż na innych stronach. Oby ten dodatek wyszedł... smile

agnieszka130187 13.07.2009 14:17

Uważam, że napewno wyjdzie dodatek, to dla nich kasa !!! Specjalnie zaprzeczają, że potrzymać fanów w niepewności, taki chwyt marketingowy. Jeżeli chodzi o dodatek wakacyjny, to faktycznie powinien zawierać pory roku.. :)

Xnnady 13.07.2009 14:45

I nawet jest data wydania w październiku już wyjdzie! :)

Xnnady 13.07.2009 14:48

I nawet pisze że w październiku premiera! Coś czuję że ten dodatek naprawdę będzie fajny...

Alene 09.08.2009 17:36

Wiecie co? Dla mnie to za mało te 3 otoczenia wakacyjne. Mogłyby być ich np.:

1) Daleka Azja- taka jak w TS2, ale faktycznie z wyglądem japonczyków i imionami takimi jak pasuja na te klimaty (tak jak to napisał theground) :)

2) Górsko/Kanadyjskie klimaty- podobne jak w TS2, tylko żeby doszła taka opcja: chodzenie po górach i po lesie, a wnim ewentualne niedźwiedzie grizzly, które napadają na nasze bezbronne simy, a te które by miały ceche charakteru 'odważny' by przeganiał np. patykiem i misio by uciekał w głąb lasu ;P. Domki by były z drewna, oraz hotele. w lesie by znajdowały sie chatki przystojnych i umięścionych, odważnych drwali... ;P a jakby doszedł dodatek CPR to by były stoki z nartami i snowboardem ^^

3) Francja/Paryż- No wiadomo pełno artystów. Jakiś simo-francuzik by malował portery naszych pięknych simek, zapraszał do restauracji i dawał róże ;) no i oczywiście wieża eiffla ^^ a na rynku/ulicach miescowi grajkowie którzy by grali romantyczna francuska muzykę :)-->oczywiscie nie wiem jak zrobia to EA (ciekaweczy z czyms trafiłam co bedzie w grze ;) ^^

4) Biegun północny- tak jak to opisał theground;) pozdrawiam:)

5) Egipt- ( to co ma byc w grze), ale tez coś jak ze stasia i nel "w pustyni i w puszczy" czyli wielbłądy a na nich arabkowie z towarami do sprzedania, kobiety/simki a'la hinduski tanczace rozmaite tance brzucha. od czasu do czasu murzynek-kupca ;d

6) plaze i palmy; domki ze słomy cos jak w TS2 czyli wyspy twikki ^^
ale zeby tubylcy byli murzynami o imionach takich jak na tamte klimaty ;)

jeszcze bym tak mogła wymyslać jeszcze duuużo dużo dużo
bujną mam wyobraznie co nie? ;P

można pomarzyć ze tak bedzie skoro już za pare miesiecy ma byc ten dodatek ;/

Gio 09.08.2009 18:50

Cytat:

Napisał kaja13 (Post 1092343)
Wiecie co? Dla mnie to za mało te 3 otoczenia wakacyjne. Mogłyby być ich np.:

1) Daleka Azja- taka jak w TS2, ale faktycznie z wyglądem japonczyków i imionami takimi jak pasuja na te klimaty (tak jak to napisał theground) :)

2) Górsko/Kanadyjskie klimaty- podobne jak w TS2, tylko żeby doszła taka opcja: chodzenie po górach i po lesie, a wnim ewentualne niedźwiedzie grizzly, które napadają na nasze bezbronne simy, a te które by miały ceche charakteru 'odważny' by przeganiał np. patykiem i misio by uciekał w głąb lasu ;P. Domki by były z drewna, oraz hotele. w lesie by znajdowały sie chatki przystojnych i umięścionych, odważnych drwali... ;P a jakby doszedł dodatek CPR to by były stoki z nartami i snowboardem ^^

3) Francja/Paryż- No wiadomo pełno artystów. Jakiś simo-francuzik by malował portery naszych pięknych simek, zapraszał do restauracji i dawał róże ;) no i oczywiście wieża eiffla ^^ a na rynku/ulicach miescowi grajkowie którzy by grali romantyczna francuska muzykę :)-->oczywiscie nie wiem jak zrobia to EA (ciekaweczy z czyms trafiłam co bedzie w grze ;) ^^

4) Biegun północny- tak jak to opisał theground;) pozdrawiam:)

5) Egipt- ( to co ma byc w grze), ale tez coś jak ze stasia i nel "w pustyni i w puszczy" czyli wielbłądy a na nich arabkowie z towarami do sprzedania, kobiety/simki a'la hinduski tanczace rozmaite tance brzucha. od czasu do czasu murzynek-kupca ;d

6) plaze i palmy; domki ze słomy cos jak w TS2 czyli wyspy twikki ^^
ale zeby tubylcy byli murzynami o imionach takich jak na tamte klimaty ;)

jeszcze bym tak mogła wymyslać jeszcze duuużo dużo dużo
bujną mam wyobraznie co nie? ;P

można pomarzyć ze tak bedzie skoro już za pare miesiecy ma byc ten dodatek ;/

To po co się nam tutaj żalisz?
Pisz EA, bo niestety my nic nie poradzimy ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:30.