TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Mroczne strony EA Store (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51393)

Levkoni 07.07.2009 23:22

Odp: Mroczne strony EA Store

Cytat:

Napisał Kuban (Post 1067645)
Wyobrażź sobie że forum jest po to żeby wyrażać swoja opinie a ty musiszkażdego skrtykować?? I nie mam zamiaru sie nigdzie wybierać będe przy swoim

No przecież wyobraźnię mam wielką. Ja właśnie wyraziłem się na temat tego, co napisał Thriller, potem ty mnie obraziłeś, więc ja się ustosunkowałem do Twojej wypowiedzi. I mój drogi przyjacielu kochaniutki, nie krytykuję każdego, chyba, że mi udowodnisz, że skrytykowałem KAŻDEGO. No i koniec, bo ja już robie drugi raz offtop tematu, zarz mi się oberwie B)

rocktechnika 08.07.2009 12:34

Cytat:

Napisał Xnnady (Post 1066918)
Rock gdzie o tym czytałaś? A jakby co to ja też jestem za tą petycją, bo EA to świnie i naciągacze. Oni są niepoważni nie było by dodatków tylko byśmy meble ze store ściągali?!

Ha, nie pamiętam, gdzie o tym czytałam ;) Tekst mógł być na tyle stary, że żadna informacja w nim zawarta już teraz nie jest prawdziwa.
A petycja to dobry pomysł, ale nas tu jest za mało. Trzeba by to bardzo rozpowszechnić - na innych Simowych stronach, forach i, być może, za granicą...

Wampirencja 08.07.2009 12:50

no problemy polegają na tym że trzeba min. 10 tysięcy podpisów. Nie wiem czy tyle graczy jest w Polsce więc oczywiste, że trzeba dźgnąć np na modthesims.info

drugi problem: nie jestem pewna, czy tylko pełnoletni gracze nie mogą się podpisać pod tym. możliwe, ze mi isę tak tylko wydaje

agnieszka130187 08.07.2009 12:52

Być może nie tylko pełnoletni, ale napewno muszą mieć zezwolenie rodzica.

Master of Disaster 17.07.2009 22:55

Sami sobie kręcą bicz na... ehm... plecy.

Cytat:

Napisał Thriller (Post 1066823)
Gratuluję! Odkryliście mroczną tajemnicę Electronic Arts: oni chcą zarabiać pieniądze :O.

Thriller, ale oni MOCNO z tym przegięli. Oni chcą być MONOPOLISTAMI. Dziwisz się, że ludzi to oburza? To co prawda może się obrócić przeciwko nim - OBY, bo tym lepiej dla nas! Ale musimy się postarać. Żeby nie myśleli, że im wszystko wolno. Precz z monopolem! (Ale niekoniecznie sklepami monopolowymi - choć ja w zasadzie nie piję alkoholu)

A potem można by się zająć Tepsą i innymi monopolistami :D

MacieK 30.07.2009 13:58

Szkoda, że nie można się zalogować już drugi raz chociaż się pamięta swojego maila i hasło. Okienko uporczywie mi wmawia żebym podał prawidłowe dane. Kiedy chcę natomiast przypomnienia hasła ( chociaż pamiętam je doskonale) każe mi wpisać poprawny adres e-mail.

Rozczarowałem się szczerze mówiąc. Mam 150 % pewności co do tego jakiego mam maila i hasło na stronie ze Store.
Coś tu pachnie oszustwem chyba :(

magTom 31.07.2009 09:51

Niewątpliwie zaczyna mi się to nie podobać.:( Dzisiejszy świat taki jest. Co pieniądze mogą zrobić z ludźmi. Petycję warto wysłać, tylko rzeczywiście jest problem z liczbą podpisów i ewentualnie z pełnoletnością. Gdybym tylko mógł, to chętnie przemówiłbym do rozumu panom z EA:D Wszystko byłoby pięknie, tylko, że nie mogę tego zrobić i w tym największy problem:(

Joe_Black 07.08.2009 12:51

Jest sporo stron gdzie można pobrać oficjalne dodatki za free. EA ma ludzi za frajerów i tylko żerują na naiwniakach.

Ahnia 09.08.2009 11:26

Co do tej petycji jestem na tak!
W sygnaturze mam stronę, jest również forum do niej. Nie jest to forum tylko polskie ale również francuskie, angielskie i szwedzkie.
Jak przygotujemy petycję, spytam administratora forum czy mogę namówić ludzi do podpisu. Jeżeli się uda, rozmieszcze informację w języku polskim i angielskim, a w j. francuskim i szwedzkim to nie wiem, ktoś musiałby mi przygotować tekst.
Więc jak, robimy petycję?

magTom 09.08.2009 17:56

Tak, tak, tak:D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:18.