![]() |
Odp: Mroczne strony EA Store
Cytat:
|
Cytat:
A petycja to dobry pomysł, ale nas tu jest za mało. Trzeba by to bardzo rozpowszechnić - na innych Simowych stronach, forach i, być może, za granicą... |
no problemy polegają na tym że trzeba min. 10 tysięcy podpisów. Nie wiem czy tyle graczy jest w Polsce więc oczywiste, że trzeba dźgnąć np na modthesims.info
drugi problem: nie jestem pewna, czy tylko pełnoletni gracze nie mogą się podpisać pod tym. możliwe, ze mi isę tak tylko wydaje |
Być może nie tylko pełnoletni, ale napewno muszą mieć zezwolenie rodzica.
|
Sami sobie kręcą bicz na... ehm... plecy.
Cytat:
A potem można by się zająć Tepsą i innymi monopolistami :D |
Szkoda, że nie można się zalogować już drugi raz chociaż się pamięta swojego maila i hasło. Okienko uporczywie mi wmawia żebym podał prawidłowe dane. Kiedy chcę natomiast przypomnienia hasła ( chociaż pamiętam je doskonale) każe mi wpisać poprawny adres e-mail.
Rozczarowałem się szczerze mówiąc. Mam 150 % pewności co do tego jakiego mam maila i hasło na stronie ze Store. Coś tu pachnie oszustwem chyba :( |
Niewątpliwie zaczyna mi się to nie podobać.:( Dzisiejszy świat taki jest. Co pieniądze mogą zrobić z ludźmi. Petycję warto wysłać, tylko rzeczywiście jest problem z liczbą podpisów i ewentualnie z pełnoletnością. Gdybym tylko mógł, to chętnie przemówiłbym do rozumu panom z EA:D Wszystko byłoby pięknie, tylko, że nie mogę tego zrobić i w tym największy problem:(
|
Jest sporo stron gdzie można pobrać oficjalne dodatki za free. EA ma ludzi za frajerów i tylko żerują na naiwniakach.
|
Co do tej petycji jestem na tak!
W sygnaturze mam stronę, jest również forum do niej. Nie jest to forum tylko polskie ale również francuskie, angielskie i szwedzkie. Jak przygotujemy petycję, spytam administratora forum czy mogę namówić ludzi do podpisu. Jeżeli się uda, rozmieszcze informację w języku polskim i angielskim, a w j. francuskim i szwedzkim to nie wiem, ktoś musiałby mi przygotować tekst. Więc jak, robimy petycję? |
Tak, tak, tak:D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:18. |