TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Ciąża - Pogawędki (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51596)

kamil11 01.09.2009 17:49

Odp: Ciąża - pytania

Cytat:

Napisał 'Mu (Post 1114006)
Wam też dwojaczki rodzą się zawsze tej samej płci? Wkurzające!!! XD

Można coś zrobić aby rodziły sie bliźniaki różne płci ?

Podobno jak simką klikniesz na ,"postaraj się o dziecko'' to bezie dziwczynka a jak simem to chłopczyk.Ale można też z jabłkami i arbuzami

ddo bwayo 01.09.2009 18:13

Cytat:

Napisał micza (Post 1113735)
~

jasne ze moze urodzic trojaczki~!!!!!!!!!!! jeszcze nie mialam ale nawet w instrukcji pisze. mozna tez za punkty aspiracji kupic nagrode "wzmożona płodność"- wtedy praktycznie zawsze rodza sie blizniaki, albo trojaczki.

A czy ja napisałam, że nie rodzą się trojaczki? Proszę czytaj uważnie, a nie piąte przez dziesiąte ;)

'Mu 01.09.2009 18:28

Cytat:

Napisał kamil11 (Post 1114011)
Podobno jak simką klikniesz na ,"postaraj się o dziecko'' to bezie dziwczynka a jak simem to chłopczyk.Ale można też z jabłkami i arbuzami

Sposób pierwszy jakby żywcem wyciągnięty z dwójki (i równie wiarygodny ;) ) Z jabłkami i arbuzami.. no tak.. masz racje, tylko że nie o to pytam.
Zastanawiam się co zrobić, aby przychodzące na świat dwojaczki były różnej płci, czyli chłopczyk & dziewczynka :P

Nieidealna 01.09.2009 20:20

Cytat:

Napisał 'Mu (Post 1114051)
Zastanawiam się co zrobić, aby przychodzące na świat dwojaczki były różnej płci, czyli chłopczyk & dziewczynka :P

A może jak będziesz jeść i jabłka,i arbuzy to wyjdą dwojaczki różnej płci?

motyka 01.09.2009 20:37

Cytat:

Napisał kamil11 (Post 1114011)

Hmmm... U mnie Simki nie jadły żadnych owoców podczas ciąż - zwykłe potrawy z lodówki. U jednej urodził się chłopak, a u drugiej dziewczynka. Dziwne?

'Mu 02.09.2009 17:43

Cytat:

Napisał asia12 (Post 1114228)
A może jak będziesz jeść i jabłka,i arbuzy to wyjdą dwojaczki różnej płci?

To pierwsza rzecz jaka mi przyszła na myśl. Drugą był mod sprawiający, że płeć dziecka nie jest zależna od posiłków.
Cytat:

Napisał adamsstr (Post 1114253)
Hmmm... U mnie Simki nie jadły żadnych owoców podczas ciąż - zwykłe potrawy z lodówki. U jednej urodził się chłopak, a u drugiej dziewczynka. Dziwne?

Być może losowo. Choć równie możliwe, że twórcy nie zdradzili wszystkich możliwości ;)

Zastanawiam się czy jest to w ogóle możliwe. Urodziły się wam bliźniaki różnych płci ?

.
edit:
centaurea_cyanus > dzięki ^_^

lithium 02.09.2009 21:26

Cytat:

Napisał Katka_Psychopatka (Post 1089915)
Ja miałam bliźniaki odmiennej płci, więc jest to możliwe ;)

no chyba jest mozliwe

Ali 03.09.2009 15:41

A może trzeba zjeść trzy jabłka i trzy arbuzy na przemian czyli raz jabłko raz arbuz.

AMSTA 04.09.2009 08:24

Tak właśnie..nie wiadomo skąd biorą sobie te rowery... ;/

lithium 08.09.2009 13:00

Cytat:

Napisał Ali (Post 1115108)
A może trzeba zjeść trzy jabłka i trzy arbuzy na przemian czyli raz jabłko raz arbuz.

wyprobowalam to, urodzili sie dwaj chlopcy ;p sprobuje jeszcze kiedys 3 jablka + 3 arbuzy ale nie na przemian, moze poskutkuje.
w ogole jestem zawiedziona dziedziczeniem w trojce. mam ciemnoskora simke i jasnego sima i po urodzeniu sie blizniakow jeden ma skore po matce a drugi po ojcu :| powinni to dopracowac, dzieci powinny byc mulatami na moj gust, no ale coz.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:33.