TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Denerwujące momenty (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51655)

schogetten 26.12.2009 00:12

Odp: Denerwujące momenty

ja ostatnio miałam taką sytuację: Sim był strasznie głodny i spadała mu energia.
wysłałam go więc do lodówki, ale podczas jedzenia walnął głową w talerz XD dobra, odesłałam go z powrotem do wyrka. leży w tym łóżku, to po chwili się budzi krzycząc z głodu :P chyba z kilka godzin to trwało, paradoks normalnie jakiś ;o w końcu się wkurzyłam i użyłam kodu "maxmotives" XDD

NedaPL 31.12.2009 17:01

Ja nienawidzę jak jest tyle miejsca np: na schodach a te simy machają łapami jak lalka Barbie i wydają z siebie odgłosy jak małpa.

Dastina 31.12.2009 17:08

DERWUJĄ MNIE TE OPIEKUNKI!!
Nie dość ,że nie zajmują się dziećmi,to jedzą,oglądają,kąpią się,grają na komputerze...
I biorą kasę.

Charionette 31.12.2009 17:15

O tak opiekunki są naprawdę wnerwiające. No i jeszcze to całe machanie łapkami jak czegoś potrzebują czy coś im zagradza.

Dastina 31.12.2009 17:22

A wiem co jeszcze!
Jak simowie jedzą w towarzystwie,to zajmuje baaardzo wiele czasu.Muszą oczywiście pogadać zamiast "pożerać" . Jak nakazałam mojej simce jeść godzinkę przed przyjazdem auta do pracy,to akurat usiadła z mężem i nic nie zdążyła zjeść.W efekcie pojechała głodna..
Teraz tylko pozostanie jedzenie w samotnosci lub wstawanie wcześniej ( parę dobrych godzin ) , jeśli chce się zjeść z rodzinką.

Gosiaz135 31.12.2009 17:33

Mnie gdy simy nie mogą przejść- często zamiast się przesunąć lub przejść innym przejściem to machają łapami. No i denerwuje mnie pani Zadecka. Moje simy kiedyś pojechały z przyjaciółmi na parcele publiczną i siedzieli w jacuzzi. I przez nią oczywiście wyszli :/

GaGasz 07.02.2010 12:21

A mnei denerwuje dość dużo rzeczy ale jakoś ich wymienić nie mogę xd wiem że są ale np.:
-Opiekunka do dziecka która czuje się jak u siebie i w ogóle dzieckiem się nie zajmuje
-Koty które się ciągle biją ;/ mam ich 3 w jednym z domów to ciągłe bójki ://
-Lady zadecka mnie denerwuje ;/ psuje randki moim simom :<
-Miastowi sobie podchodzą i gadają jakby nic ;x
-Kopanie śmieników i zabieranie gazet ;x

Ana021 07.02.2010 13:18

Denerwujący jak dla mnie są też ci gazeciarze.Potem nigdy mi się nie chce tych gazet sprzątać.A opiekunki mnie nie denerwują,bo nie zatrudniam :)

Sherlock 07.02.2010 13:37

Cytat:

Napisał GaGasz
-Kopanie śmietników i zabieranie gazet ;x

O, tak...

jekyll 07.02.2010 15:22

Mnie denerwuje, jak jakiś koleś się napatoczy i wyskakują te informacje po prawej. I jeszcze jak sąsiedzi przychodzą w odwiedziny.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:23.