![]() |
|
Odp: The younger men
Invidia - hm. Jak widać, Ian działa rozbrajająco ( przecież wspomniałam o tym! ) Nie moja wina, że nie mam takich fryzur jak ma Liv - wybacz, poza tym on jest jeszcze troszkę młodszy niż z retrospekcji z przeszłości w 'Why me?' - to ważna uwaga i wygląda nieco inaczej ;p A loczki nie są Dustina, jeżeli dobrze zrozumiałam, że tak myślałaś :P
Liv edit: Właścicielem loczków jest Dan ^^ |
A faktycznie;p Dan, Dan...przekopałam się przez pół WM i nie znalazłam żadnego Dana, więc sugeruję, że to postać z Szansy? No dobra, poczekam na następny odcinek , jestem ciekawa jak akcja się rozwinie, ale nie miejcie mi za złe, że nie głaskam po główkach;p |
Dan to postać całkiem nowa, która weszła dopiero w TYM-ie.
|
Nic ci nie mam za złe, prócz tego, że zwątpiłaś w dar przekonywania jaki ma Ian :P
Jak się okazało następny odcinek piszę ja, hehe. Także Liv nie będzie miała problemu by jakoś wybrnąć. Coż, nawet się cieszę, że mogę wam przedstawić obraz gangu ;) ( ale poczekam sobie na więcej komenytarzy ) pozdrawiam. VOLT |
kochany VOLCIE nie wątpię w charyzmę tego czułego drania, ale wszystko ma swoje granice;p Więc czekam na obraz tego gangu i liczę na coś więcej o Dustinie;)
|
:d hehe, cóż. Czekam na więcej opinii.
|
ekhem:) coś lekki zastój w tym mini fs zapanował...Volturciu powiesz czy coś szykujesz? A może znowu zmiana planów i powinnam Liv o to zapytać?
|
Mizia - kurcze i ty i Liv mi o tym dzisiaj wspominacie. ;p
Na razie zarywam noce przez nauke i tylko czasami mam czas tak jak teraz na luzie usiąść przy forum ;] Może pod koniec stycznia się coś pojawi, ale bez obiecywania ;] |
I ja jeszcze tego nie skomentowałam?:O
Ale do rzeczy... Przyznam Volturio, że twoja część TYM-a zachwyciła mnie tak jak część Liv. Mi tam się podoba :) Oczywiście czekam na kolejne części. |
Zabrałam się za to FS po przeczytaniu Why Me i muszę jeszcze nadrobić z Szansą.
Fajnie wymyśliłyście, by połączyć losy Waszych bohaterów i pisać wspólnie, na zmianę. Historia Dustina jest mi na razie obca, ale miło poznać młodego Iana (którego, jak już wspominałam w komentarzach w Why Me) nie lubię. Może z tej perspektywy zyska w moich oczach, bo nie przypomina tego drania z "przyszłości" :) Ciekawe, czy pojawi się też Jason - brat Iana :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:53. |
|