![]() |
Odp: Domy z Simsów 1
Braki niestety rzucają się w oczy :( Pomijając to, świetna robota! To "gotowe jedzenie" najlepsze :D (tak, pamiętam - wchodziło się do domu Mashugów to już było :D) I nawet podobne do tego jedynkowego! :D Simy tyle razy to jadły, że aż zapamiętałam wygląd ^^
Dwa razy wkleiło Ci się to samo zdjęcie :P Druga okolica z głowy :D Teraz czekamy na willę :) Do basenu daj wierzbę :) KONIECZNIE! |
Nie kojarzę za bardzo tego domku z jedynki, ale, w każdym bądź razie, podoba mi się ;) Czasem jest pusto, no ale już dobra :P
8 |
Prawda, widać braki. Był to mój ulubiony dom zaraz po tym Ćwirów i Nowaków. :) Naprawdę dobra robota.
|
No cóż, mam dla Was trochę dobrych i trochę złych wiadomości. Zacznę do złych - na moim kompie padł system. Będę musiała przeinstalować i trochę mi to zajmie, więc nie raczej nie spodziewajcie się kolejnych zdjęć wcześniej, niż w piątek*. Za to, kiedy już reanimuję swojego blaszaka, najprawdopodobniej będę miała w nim dostęp do internetu, więc będę mogła szybciej i sprawniej dodawać kolejne prace. Martwi mnie tylko to, iż zaczęłam już tworzenie Alei Simów 2 z pierwszej okolicy... Aha, jeszcze jeden domek z drugiej okolicy został:
http://www.simechoes.org/simechoes1/...stlehouse.html *acz może Was spotkać miła niespodzianka... |
Kurde, rzeczywiście, zapomniałam o nim :O
Ale on jest taki strasznie średniowieczny, nie lubiłam go od zawsze a w związku z tym i nie grałam. Jak dla mnie nie musisz go kończyć/robić od nowa ;) Dzięki za linka, ale popraw go sobie, bo nie wygląda tak jak powinien ;) Życzę szybkiego powrotu kompa do formy :D Piątek już jutro :D |
Rozumiem, że braku umeblowania mam nie brać pod uwagę? ;)
Hm, ogólnie ładnie "odwzorowane"; podoba mi się :) 9,5 |
No i widzisz - wierzby zrobiły imo dobre wrażenie :D Podkowiastemu domkowi jest do twarzy z dodatkiem wierzby :D W sumie ten z 1. okolicy też wygląda dostojnie z tą wierzbą :D
Jedno zdjęcie Ci się nie wyświetla... Ogólnie wrażenia bardzo dobre ; D Aczkolwiek te różnice (nawet nie tylko kominek!) odejmują domom "jedynkowości" :( Ale to, co Ty możesz zrobić, wykonujesz najlepiej jak się da :) No i wychodzą śliczne odwzorowania :D |
Ech, motyla noga... Ostatnio nie bardzo mam wenę do budowania. Nie chciałabym jednak, żeby ten temat został zapomniany, bo w sumie nadal lubię jedynkę. Mam więc propozycję:
chcecie zobaczyć troszkę inną wersję Alei Simów 3? To ten dom, którego zdjęcia zamieściłam w pierwszym poście. Wersja z fundamentami, umeblowana (i zamieszkana, nawiasem mówiąc). Taka jakby "wariacja". |
Pomysł fajny, domki też fajne. Ja teraz też tworzę domki z TS ale raczej będę robił historie.
Domek - Ciekawie zbudowany, mam nadzieję że inne będą takie same 8,5 |
Śliczne i wracają wspomnienia:)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:29. |