TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   FTS Newsletter (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=567)
-   -   Forum The Sims- numer 1- 08/08/2009 (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51785)

Analisse 09.08.2009 12:41

Odp: Forum The Sims- numer 1- 08/08/2009

Cytat:

Napisał Giovánni (Post 1092120)
Ależ jak ja bym miał to tak dopieszczać nic innego bym nie robił tylko siedziałbym przed tym tekstem, więc myślę, że takie wytykanie szczegułów jest zbędne bo i tak będą sie powtarzały.

Dobra, to ja już nic nie mówie :P
tekstu nie ma aż tak dużo, nawet minuty by to nie zajęło. Ale cóż, nie moja gazetka więc i nie moja sprawa co z nią robicie ;) skoro wam się tak podoba, jest dla was przejżyste i czytelne to spoko ;) nie wtrącam się wiecej w nie moje sprawy.

Romantique 09.08.2009 12:50

A w horoskopie jest literowka. Przeciez wildthing dala nowe logo, czemu go nie uzyles:
[img]http://i29.************/2vrztk1.png[/img]
A loga powinny byc raczej na srodku, a nie po prawej stronie. Jak cos robisz to zrob to porzadnie. I w horoskopie sa dwa razy ryby.
Coz, co do gazetki, nie podoba mi sie, jest cholernie nudna. Wywiad z Nomadem - dno. Dlaczego wlasciwie akurat z nim, co w nim jest takiego fascynujacego?
Humor- coz, dosc malo tych kawalow, na dodatek sa to raczej popularne i znane.
Co w telewizji tez nie zachwyca, myslalam, ze moze beda tu jakies recenzje do danego filmu/serialu. No i wlasnie, szkoda, ze nie ma zadnego podzialu na seriale i filmy.
A no i jeszcze tu:
Cytat:

Napisał Giovánni (Post 1091759)
[b]Sondę widzicie u góry  Jest ona w pełni anonimowa. Zapraszam do głosowania. [/b ]

Zle wpisales kod pogrubiajacy.
Polecane dodatki z internetu. Kurde, szkoda, ze sa tylko same linki. Nie lepiej napisac co w danym linku jest i wkleic obrazek?
Coz chyba najbardziej spodobal mi sie kacik cafe. Wlasciwie tylko on przypadl mi do gustu. Reszta dziala na mnie lepiej niz kolysanka.

Gio 09.08.2009 12:53

Cytat:

Napisał Romantique (Post 1092146)
A w horoskopie jest literowka. Przeciez wildthing dala nowe logo, czemu go nie uzyles:
[img]http://i29.************/2vrztk1.png[/img]
A loga powinny byc raczej na srodku, a nie po prawej stronie. Jak cos robisz to zrob to porzadnie. I w horoskopie sa dwa razy ryby.
Coz, co do gazetki, nie podoba mi sie, jest cholernie nudna. Wywiad z Nomadem - dno. Dlaczego wlasciwie akurat z nim, co w nim jest takiego fascynujacego?
Humor- coz, dosc malo tych kawalow, na dodatek sa to raczej popularne i znane.
Co w telewizji tez nie zachwyca, myslalam, ze moze beda tu jakies recenzje do danego filmu/serialu. No i wlasnie, szkoda, ze nie ma zadnego podzialu na seriale i filmy.
A no i jeszcze tu:

Zle wpisales kod pogrubiajacy.
Polecane dodatki z internetu. Kurde, szkoda, ze sa tylko same linki. Nie lepiej napisac co w danym linku jest i wkleic obrazek?
Coz chyba najbardziej spodobal mi sie kacik cafe. Wlasciwie tylko on przypadl mi do gustu. Reszta dziala na mnie lepiej niz kolysanka.

Ależ ja go użyłem, tylko potem AA podmieniły, kiedy robił korektę. A to z wyśrodkowaniem działów, to już widocznie tak chciały i tak zrobiły :)

I myślę, że czepiacie się wszystkiego na siłę.

Soul 09.08.2009 12:56

jezu Gio, trzeba wytknąć jakieś błędy, a Ty zaraz zaczynasz się buntować, że wszyscy się czepiają.

Gio 09.08.2009 13:02

Cytat:

Napisał Soul (Post 1092151)
jezu Gio, trzeba wytknąć jakieś błędy, a Ty zaraz zaczynasz się buntować, że wszyscy się czepiają.

Z tym, że ten, kto przy tym nic nie zrobił nawet nie wie, ile pracy kosztowało te kilka linijek tekstu ;)
Oczywiście, jest dużo błędów, ale to przecież dopiero pierwszy numer. O ile powstaną kolejne to te błędy przecież będą stopniowo zwalczane.

Romantique 09.08.2009 13:04

Cytat:

Napisał Giovánni (Post 1092149)
Ależ ja go użyłem, tylko potem AA podmieniły, kiedy robił korektę. A to z wyśrodkowaniem działów, to już widocznie tak chciały i tak zrobiły :)

Co nie znaczy, że nie mozesz ustawic prawidlowego loga.

Cytat:

Napisał Giovánni (Post 1092149)
I myślę, że czepiacie się wszystkiego na siłę.

Bo jak się za cos zabierasz, to nie rob tego na odwal. Poza tym po to jest krytyka, zeby wytknac bledy :)

Gio 09.08.2009 13:06

Cytat:

Napisał Romantique (Post 1092158)

Bo jak się za cos zabierasz, to nie rob tego na odwal. Poza tym po to jest krytyka, zeby wytknac bledy :)

A nie znasz powiedzenia, że człowiek uczy się na błędach? Tak jest pewnie i w tym wypadku. I myslę, że ogólnie to ta gazetka to zły pomysł, no ale człowiek mądry po fakcie :((

ultraviolence 09.08.2009 13:07

Cytat:

Napisał a$$iulka23 (Post 1092040)
Gazetka bardzo fajna, tylko w horoskopie przy Raku dopatrzyłam się literówki "waszne", a chyba powinno być ważne?

Gio, a mówiłam Ci, żebyś to poprawił... :>. Ogólnie nie jest tak źle - parę poprawek i będzie w porządku. Zresztą to na razie pierwszy numer - taki kontaktowy. Najlepiej, aby potencjalni czytelnicy wypowiedzieli się, co o nim sądzą, a później przyjdzie czas na korektę. Będzie wiadomo czego oczekujecie, więc ludzie piszący artykuły na pewno choć trochę skorzystają z Waszych sugestii i jakość się polepszy. W każdym bądź razie myślę, że z numeru na numer będzie lepiej. Do wszystkiego potrzeba czasu... Nic przecież nie zrobi się "ot tak" i nie będzie od razu idealne, prawda? :).

brzos 09.08.2009 13:13

Gio, rozpierdzieliłeś ten horoskop 2 razy ryby, wcześniej bez wodnika... i wstawże wreszcie to DOBRE LOGO!
Kącika Cafe nie chciało mi się czytać, porady cioci Chryzi - myślałam, że będzie z humorem.
nawet ja słyszałam te kawały w humorze ;/
wywiad z Nomadem - też nie mam pojęcia, co w nim ekstytującego, ale już, nvm.
simowe nowości - szkoda oczu, nie czytałam xd
ogłoszenia to wg. mnie najlepsza część.

myślałam, że będzie ciutkę [ba] inaczej :p
ale wildthing, loga pierwsza klasa.

doom 09.08.2009 13:34

Cytat:

Napisał Giovánni (Post 1092162)
I myslę, że ogólnie to ta gazetka to zły pomysł

ja tam nie sądze, że zły. raczej nie do końca przemyślany i rozplanowany.

właśnie, co do wywiadu też mnie zbytnio nie zachwycił...spodziewałam się hm...bardziej kontrowersyjnych pytań, bo jakoś zbytnio mnie nie interesuje czy Nomad lubi Teletubisie, bądź jaka jest jego ulubiona bajka...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:37.