![]() |
Odp: Forum The Sims- numer 1- 08/08/2009
Cytat:
tekstu nie ma aż tak dużo, nawet minuty by to nie zajęło. Ale cóż, nie moja gazetka więc i nie moja sprawa co z nią robicie ;) skoro wam się tak podoba, jest dla was przejżyste i czytelne to spoko ;) nie wtrącam się wiecej w nie moje sprawy. |
A w horoskopie jest literowka. Przeciez wildthing dala nowe logo, czemu go nie uzyles:
[img]http://i29.************/2vrztk1.png[/img] A loga powinny byc raczej na srodku, a nie po prawej stronie. Jak cos robisz to zrob to porzadnie. I w horoskopie sa dwa razy ryby. Coz, co do gazetki, nie podoba mi sie, jest cholernie nudna. Wywiad z Nomadem - dno. Dlaczego wlasciwie akurat z nim, co w nim jest takiego fascynujacego? Humor- coz, dosc malo tych kawalow, na dodatek sa to raczej popularne i znane. Co w telewizji tez nie zachwyca, myslalam, ze moze beda tu jakies recenzje do danego filmu/serialu. No i wlasnie, szkoda, ze nie ma zadnego podzialu na seriale i filmy. A no i jeszcze tu: Cytat:
Polecane dodatki z internetu. Kurde, szkoda, ze sa tylko same linki. Nie lepiej napisac co w danym linku jest i wkleic obrazek? Coz chyba najbardziej spodobal mi sie kacik cafe. Wlasciwie tylko on przypadl mi do gustu. Reszta dziala na mnie lepiej niz kolysanka. |
Cytat:
I myślę, że czepiacie się wszystkiego na siłę. |
jezu Gio, trzeba wytknąć jakieś błędy, a Ty zaraz zaczynasz się buntować, że wszyscy się czepiają.
|
Cytat:
Oczywiście, jest dużo błędów, ale to przecież dopiero pierwszy numer. O ile powstaną kolejne to te błędy przecież będą stopniowo zwalczane. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Gio, rozpierdzieliłeś ten horoskop 2 razy ryby, wcześniej bez wodnika... i wstawże wreszcie to DOBRE LOGO!
Kącika Cafe nie chciało mi się czytać, porady cioci Chryzi - myślałam, że będzie z humorem. nawet ja słyszałam te kawały w humorze ;/ wywiad z Nomadem - też nie mam pojęcia, co w nim ekstytującego, ale już, nvm. simowe nowości - szkoda oczu, nie czytałam xd ogłoszenia to wg. mnie najlepsza część. myślałam, że będzie ciutkę [ba] inaczej :p ale wildthing, loga pierwsza klasa. |
Cytat:
właśnie, co do wywiadu też mnie zbytnio nie zachwycił...spodziewałam się hm...bardziej kontrowersyjnych pytań, bo jakoś zbytnio mnie nie interesuje czy Nomad lubi Teletubisie, bądź jaka jest jego ulubiona bajka... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:37. |