TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Zły Dotyk [+18] ;* (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51883)

blakistoni 20.08.2009 20:42

Odp: Zły Dotyk [+18] ;*

Pierwszy odcinek byl w miare normalny,ale ten ostatni..obrzydliwy? xd
Noo,zachowanie Amy bardzo mocno by zdziwilo. Kazdy by po prostu uciekal,coz.
A te obrzedy? W ogole nie realistyczne.
Sadzilam,ze bedzie z tego cos lepszego,zobaczymy jak z tego wybrniesz,bo zapowiadalo sie fajnie.

Rocket 20.08.2009 20:59

to fs jest tak dziwaczne, że aż komiczne. pierwsze co mi sie skojarzyło, to jakieś stare opowiadanie o kobiecie, która wprowadziła sie do inne babki, bo inwalida przywiązał jej dom do wózka i uciekł. realizm na podobnym poziomie.

Chryzantem Złocisty 20.08.2009 21:16

Rocket,chodzi Ci o to? -> http://forum.thesims.pl/showthread.p...light=lezbijki

Też od razu mi się z tym FS skojarzyło :D KisS,przeczytaj sobie ten temat i zastanów się o co nam chodzi.

Rocket 20.08.2009 21:26

tak właśnie o to xD tak samo stricte - komiczne, tak samo nieprawdopodobne, taki sam styl opisywania sytuacji :D

KisS 20.08.2009 21:26

Hmm.. w takim razie chyba poproszę o zamknięcie tematu, a ja się podszkolę. Bo chyba nie ma sensu tego kontynuować.

Invidia Semper 20.08.2009 22:14

Cytat:

Napisał Rocket (Post 1104353)
to fs jest tak dziwaczne, że aż komiczne. pierwsze co mi sie skojarzyło, to jakieś stare opowiadanie o kobiecie, która wprowadziła sie do inne babki, bo inwalida przywiązał jej dom do wózka i uciekł. realizm na podobnym poziomie.

Aż przeczytam!

Kiss, nie powinnaś się według mnie poddawać, jak dla mnie na tym też możesz się szkolić

bubel-96 20.08.2009 22:50

Cytat:

Napisał Rocket (Post 1104353)

Przeczytałam i nie mogę ze śmiechu xDD

@Volturia. Ej, przecież to bardzo ciekawe i realistyczne, że ktoś przywiązał dom do wózka i z nim pojechał, jak możesz sądzić, że cokolwiek jest lepsze!

Fatamorgana 20.08.2009 23:05

Cytat:

Napisał bubel-96 (Post 1104452)

Przeczytałam i nie mogę ze śmiechu xDD

Ja też. XD Umarłam prawie. ; DDD
Szkoda że ten temat jest zamknięty. ;P

Volturia 20.08.2009 23:08

Cytat:

Napisał Narcyz (Post 1104241)
Twoje fs wcale chyba na tym nie polega nie wiem co chciałaś innym przekazać pisząc je, ale ja osobiście nic z niego nie rozumiem.

Ja naprawdę nie wiem, skąd u 14-latki takie pomysły. :O
( Sama jeszcze przez parę dni nią pobędę ) Może ujmę to tak: Przyznam, że temat jest ciekawy i jak najbardziej realistyczny. Jednak przedstawiony w jak najmożliwiej dziwny sposób. Słyszałam o przypadkach, że gwałt ' się podoba'.
Ale o takich obrzędach, i takim machinalnie sztucznym zachowaniu ( i zboczonej rodzince ) jeszcze nie... Trochę mnie zraził ten język ( tzn. te zdania typu 'świetna foczka' itp. ) Głupia ta dziewczyna tak niesamowicie - że aż mnie fascynuje :P

Na twoim miejscu nie zrobiłabym rzeczy najprostszej i nie schowałabym głowy w piasek a spróbowałabym z tego wybrnąć...

btw, sama nie wiem dlaczego jestem taka uprzejma, iż próbuję cię podtrzymać na duchu i w dodatku, że chcę się dowiedzieć co będzie dalej o.O pisz.

PS Ale przyznam, że to o ' LeZbijkach' jest o wiele goorsze.

Titellè 21.08.2009 17:13

To z LeZbijkami nie dotrwałam do końca -,-

btw. pisz. może przyłóż się bardziej i coś z tego wyjdzie - rozkręć to. możesz pisać o tym o czym chcesz pisać i odpowiedni sposób. Zły dotyk - kojarzy mi się z przeżyciami skrzywdzonej dziewczyny - możesz to opisać w smutny sposób ,a nie w komiczny który kojarzy się z jakimś eroOpowiadaniem.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:32.