![]() |
Odp: Jaką długość życia simów preferujesz?
Cytat:
Gram epickim, ale wciąż przełączam rodziny i skaczę po całym mieście, żeby mieć kontrolę nad wszystkimi ;P Tak więc mnie nie nudzi to długie życie... |
Epickie!
Na epickim można dużo zrobić :P |
Kurczę ja gram na długim i zabiłabym się na epickim. Nie wytrzymałabym. :P
|
Ja preferuje normalne (nawet ono jak dla mnie jest za długie)
|
Długie, na epickim najgorsze jest czekanie aż dzieci dorosną.Czasami nawet na długim wcześniej wyprawiam urodziny.
|
Normalna. :)
|
Ja zazwyczaj ustawiam na Epicką a jak już zrobie to co chciałam to zamieniam na krótką i jak zaczynam grac kolejnym pokoleniem rodzinki to znowu ustawiam na Epicką a potem na krótką i tak dalej puki mi sie nie znudzi ... ;)
|
Ja bardzo lubię długą.:) Jedyne co mi się w niej nie podoba, to to, że dzieci wtedy wolno rosną.:( Możliwe, że zacznę grać na epickiej, ale nie wiem.:D Tak jest bardziej realistycznie. Przecież 120 dni to 1/3 naszego roku, a żyjemy ok. 80 lat. Więc jest porównanie. Oczy wiście, gdyby Simowie żyli tyle co my, to trzeba by grać całe życie:O Więc póki co długa mi odpowiada.;)
|
Zapoznawanie się ze światem Sims3, jak i przywiązanie do pierwszej simki sprawiły, że na początku grałam na poziomie epickim. Teraz przeskoczyłam na długą długość życia. Szybsze zmiany w otoczeniu popychają historię simki (po części wymyśloną przeze mnie :P ) naprzód.
|
Mam ustawione na normalną długość życia choć bardzo chcę spróbować z długą.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:47. |